Futbol Soares Kartal oluyor
Paylaş
Soares Kartal oluyor

İngiliz basınından Daily Mail, Beşiktaş’ın Arsenal’in Portekizli sağ bekiyle anlaşmaya yakın olduğunu yazdı. 32 yaşındaki oyuncu, Arsenal’de şans bulamıyor.

Valentin Rosier’in Nice’e doğru yola çıkmasının ardından Beşiktaş’ta sağ bek bölgesine takviye düşünülüyor. İngiltere’den Daily Mail’in haberine göre Kartal’ın hedefindeki ilk isim Cedric Soares. Siyahbeyazlıların Arsenal’in gözden çıkardığı 32 yaşındaki Portekizli sağ bek ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Bu sezon sadece 3 maçta forma giyebilen Soares’in kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Beşiktaş, devre arasındaki ilk transferini Svensson ile gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı

MİNA YENİDEN GÜNDEMDE

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon görüşmeler yaptığı Yerry Mina yeniden gündeme geldi. Arjantin basını, Mina’nın Fiorentina’dan ayrılabileceğini belirtip siyah-beyazlıların radarında olduğunu yazdı. Kolombiyalı stoperi Beşiktaş’ın yanı sıra İspanya’dan Cadiz ve Alves ile İtalya’dan Verona’nın istediği öğrenildi.

CENK TOSUN İLK 5’E GİRDİ

Cenk Tosun, attığı gollerle adını kulüp tarihine yazdırdı. Eyüpspor ağlarını 2 kez havalandıran Cenk, Beşiktaş’taki gol sayısını 93’e yükseltti. 92 gollü Oktay Derelioğlu’nu geride bırakan tecrübeli forvet, Beşiktaş’ta en çok gol atan 5. futbolcu oldu. Cenk, 2 gol daha atarsa Bobo’yu geçip 4. sıraya yükselecek.