Futbol Solskjaer masada
Paylaş
Solskjaer masada

Beşiktaş’ın teklifini doğrulayan Norveçli hoca ile siyahbeyazlı yönetim arasında başlayan görüşmelerde sözleşme süresi üzerinde pazarlıklar yapılıyor. Jardim de listeye girdi.

Sezonun ikinci yarısına yeni bir yabancı teknik adamla başlamayı hedefleyen Beşiktaş’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Önceki gün Beşiktaş’tan gelen teklifi doğrulayan Ole Gunnar Solskjaer ile görüşmeler resmen başladı. Siyah-beyazlı yönetim ile Norveçli hoca arasında mukavele süresi hakkında pazarlıklar yapılıyor. Alman Oliver Glasner de listenin bir diğerli önemli ismi.

Haberin Devamı

Frankfurt’ta büyük başarılar elde eden Glasner ile temas kurulacak. Bu arada Katar ekibi Al-Rayyan’ı çalıştıran Fransız Leonardo Jardim’in de adaylar arasında olduğu öğrenildi. Fransız hocanın tecrübeli olması Beşiktaş yönetiminin dikkatini çekiyor.

KADRO DIŞINA DEVAM!

Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Aboubakar, Bailly, Onana, Rosier ve Ghezzal antrenmanlara çıkmıştı. Hatayspor kadrosunda bu 5 isim yer almadı. Sakatlıkları devam eden Necip, Umut ve Chamberlain de Mersin’e götürülmedi. Geçen hafta kadroya alınan Tayyip Talha bu kez kadroya dahil edilmedi.

GEDSON MÜJDESİ

Kartal’ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, sakatlığını atlattı. Kamp kadrosuna dahil edilen Gedson’un Hatayspor karşısında süre alması bekleniyor.

Haberin Devamı