Futbol Son dakika... Fenerbahçe Jin-ho Jo'yu transfer etti!
Paylaş
Son dakika... Fenerbahçe Jin-ho Jo'yu transfer etti!

Önümüzdeki sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan sarı lacivertliler, orta sahaya genç bir oyuncu transfer etti. Kim Min-Jae'nin ardından bir Koreli oyuncu daha Fenerbahçe forması giyecek. Kore basını, Jin-ho Jo transferini duyururken, genç yıldız adayının özelliklerine de değindi.

Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı bir sezon geçiren Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Önümüzdeki sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan sarı lacivertliler, orta sahaya genç bir oyuncu transfer etti. Kim Min-Jae'nin ardından bir Koreli oyuncu daha Fenerbahçe forması giyecek.

Haberin Devamı

Kore basını Best Eleven, Fenerbahçe'nin Jeonbuk takımında forma giyen 18 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Jin-ho Jo'yu transfer ettiğini duyurdu. "Wonderkid" yani 'harika çocuk' olarak görülen 18 yaşındaki futbolcu Jin-ho Jo, Türkiye'nin en ünlü takımlarından Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Bir futbol yetkilisi, "Jin-ho Jo'nun Fenerbahçe'ye transferi kiralık olarak değil, bonservisiyle transfer edildi." ifadelerini kullandı.

Sabah