Futbol Süper Lig'de ikinci ayrılık
Paylaş
Süper Lig'de ikinci ayrılık

Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü, teknik direktör Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı. Ligin ilk 3 maçında 1 beraberlik 2 mağlubiyet alan Ankaragücü'nde Dalcı, yönetime istifasını sundu ve ayrılık resmileşti. Ankaragücü'nün yeni hocasının Ömer Erdoğan olması bekleniyor.

Süper Lig'de Kasımpaşa'nın ardından Ankaragücü de teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Kasımpaşa 16 Ağustos'ta Sami Uğurlu'yu göndererek sezonunun ilk teknik direktör değişimini yaşamıştı.

Haberin Devamı

Ankaragücü'nde Mustafa Dalcı'nın istifasıyla beraber ayrılık sayısı 2 oldu. İlk 3 haftada yaşanan 2 ayrılık, sezonun teknik direktör ayrılıkları konusunda yine hareketli geçeceğine işaret.

Dalcı, ayrılığın ardından şunları söyledi:

Yaklaşık bir seneyi geçen sürede MKE Ankaragücü’nde teknik direktörlük yaptım. Geçen sene de güzel günler yaşadık ve şampiyon olarak MKE Ankaragücü’nü layık olduğu yere taşımak bize nasip oldu. Ligde henüz 4. hafta ama kulübün önünü açmak adına MKE Ankaragücü Teknik Direktörlüğü’nden istifa ettim. Bundan sonraki maçlarında Ankaragücü’ne başarılar diliyorum. Bugünkü mağlubiyetten dolayı camiadan özür diliyorum. Ankaragücü büyük bir camia. Bu sene takımı her anlamda çok iyi. Benden sonra daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Benden sonra gelecek meslektaşıma başarılar diliyorum.

Haberin Devamı