Futbol Szymanski fırtınası
Paylaş
Szymanski fırtınası

9 maçta 4 gol ve 4 asistle göz kamaştıran 24 yaşındaki futbolcu, İsmail Kartal’ın en güvendiği isimler arasına girdi ve piyasa değerini 18 milyon euroya yükseltti.

Fenerbahçe’nin yeni ‘altın’ çocuğu Sebastian Szymanski... Dinamo Moskova’dan transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’de fark yarattı. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Feyenoord’da olumlu sinyaller veren ve Sarı-Lacivertli yönetimin başarılı bir operasyonuyla kadroya dahil edilen Szymanski, bu sezon 9 maçı 4 gol ve 4 asistle tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın oyun sisteminin en önemli parçası olan Polonyalı futbolcu, hem Fenerbahçe’de hem de ülkesinin milli takımında gösterdiği performansla göz kamaştırıyor. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Szymanski, piyasa değerini 18 milyon euroya kadar yükseltti. Polonyalı futbolcu, kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa devlerinin scout ekibinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

İSMAİL VE EMRE DIŞINDA EKSİK YOK

Fenerbahçe, Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’de kart cezalısı İsmail Yüksek ile sakatlığı devam eden Emre Mor dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör İsmail Kartal, milli ara sonrası oynanacak ilk maçta geniş bir kadroya sahip olacak.

KAPACAK SİVAS’TA

Fenerbahçe, Burak Kapacak’ı Sivasspor’a kiraladı. Burak, Sarı-Lacivertli ekibin formasını toplamda 8 maçta giydi.

JİN-HO İLE FAYED NOVİ PAZAR’A

Sarı-Lacivertliler’in geleceğe yatırım amaçlı transfer ettiği genç isimler Güney Koreli orta saha Jin-Ho Jo ve Mısırlı stoper Omar Fayed, Novi Pazar’a gidiyor. Sırbistan temsilcisi, sosyal medya hesabından iki futbolcunun profil fotoğrafını paylaştı. Novi Pazar, önceki gün Adem Ljajic’i kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL MEMNUN

Kanarya’nın hocası, İsmail Kartal, 15 günlük milli aranın takım adına çok verimliği geçtiğini söyledi. Kartal, “Milli takımlarda görevlerini layıkı ile yapan futbolcularımla da çalışma imkanı bulduk. Şimdi hedef Antalyaspor maçı. 22 günde hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de peş peşe 7 maça çıkacağız. Kadromuz bu yükü kaldıracak güçte” dedi.