Futbol TFF Başkanı Büyükekşi'den play-off yanıtı
Paylaş
TFF Başkanı Büyükekşi'den play-off yanıtı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'de sezonun play-off ile tamamlanması yönündeki gündeme ilişkin açıklama yaptı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hatayspor ve Gaziantep FK'nın deprem sebebiyle ligden çekilmesi sonrası gündeme gelen Süper Lig'de sezonun play-off ile tamamlanması görüşü ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Radyospor'a açıklamalar yapan Büyükekşi; "Play-off'un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok. Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada 'dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum' diyorsun. Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek. Gündemimizde play-off ya da benzeri bir konu yok." dedi.

GELECEK SEZON YABANCI KURALI DEĞİŞECEK Mİ?

Mehmet Büyükekşi, yeni sezonda yabancı kuraılnın değişip değişmeyeceği sorusuna ise; "Henüz netleşen bir şey yok" yanıtını verdi.

JORGE JESUS: KİMSE BANA FİKİR VERMEZ, BUNLAR BENİM KENDİ DÜŞÜNCELERİM

Dün Portekiz basınında play-off ile ilgili görüşleri çıkan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, bugünkü basın toplantısında konuyla ilgili şunları söylemişti:

Haberin Devamı

Türkiye Ligi'ni kazanmak için Fenerbahçe ile Galatasaray yarışıyorlar. Şampiyonluğu kazanmaya en yakın olan takımlar. Benim düşüncelerim, benim kafamdaki düşüncelerimdir. Kimse bana fikir vermez. Teknik direktör olarak her zaman ben kendi kafamda, kendi düşüncelerime sahip olurum.