Futbol TFF'den flaş Ali Palabıyık kararı! Sezon sonuna kadar maç yok
Paylaş
TFF'den flaş Ali Palabıyık kararı! Sezon sonuna kadar maç yok

Türkiye Futbol Federasyonu, geride kalan hafta 1. Lig'de Altınordu - Bandırmaspor maçını yöneten Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç verilmeyeceğini açıkladı. Palabıyık, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçından 3 ay sonra ilk kez Altınodu - Bandırmaspor maçında görev yapmıştı.

TFF, Spor Toto 1. Lig'de oynanan Altınordu - Bandırmaspor maçının hakemi Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç verilmeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklamada; "Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında 30.04.2023 günü oynanan Altınordu - Beyçimento Bandırmaspor müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; müsabaka hakemine performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır." ifadeleri kullanıltı.

ADANA DEMİRSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDAN 3 AY SONRA İLK MAÇIYDI

Palabıyık, Altınordu - Bandırmaspor maçından önce en son Süper Lig'in 22. haftasında, 2 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor'un, evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı müsabakayı yönetmiş ve maç bitiminde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'a kırmızı kart göstermişti.

Haberin Devamı