Futbol Toni Kroos, Arda Güler'i anlattı: Özel bir yetenek ama...
Paylaş
Toni Kroos, Arda Güler'i anlattı: Özel bir yetenek ama...

Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos, yeni transfer Arda Güler hakkında konuştu. Arda'yı yorumlayan Kroos, milli oyuncuya övgüde bulunurken hala bazı soruların cevap bulmadığını da söyledi.

 

Real Madrid'in kaptanlarından Toni Kroos, Arda Güler'i anlattı. Yaklaşık 2 haftadır beraber çalıştığı Arda'yı beğenen Kroos, Arda'nın güçlü yanlarını saydı.

Haberin Devamı

"BÜYÜK BİR YETENEK"

Tecrübeli oyuncu, "İlk izlenimlerim Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğu, çok iyi bir sol ayağı var. Soluyla harika şutlar çekiyor ve tekniği olağanüstü" dedi.

"HEP SORAN, ÖĞRENMEK İSTEYEN BİRİ"

Alman yıldız, Arda ile ilgili kritik noktalara dikkat çekerek, "Arda Güler, 'Bunu nasıl yaptın? O pası nasıl attın?' diye soran yeteneklerden biri. 18 yaşında olup çok iyi olduğunu düşünen ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını sananlar var ama o, tavsiye istiyor. Öğrenmek için gerekli mantaliteye sahip" dedi.

"CEVAPSIZ SORULAR VAR"

Bunlara rağmen temkinli konuşan Kroos, "Fiziksel olarak ne kadar güçlüsünüz? Aksiliklerle nasıl başa çıkabilirim? Sakatlığa ne kadar yatkınım? Real Madrid gibi kulüplerde baskıyı kaldırabilecek miyim? Tüm bu sorular henüz cevaplanmadı. Bu yüzden Arda Güler hakkında geniş zaman kullanarak konuşuyorum. Ama Arda'nın özel bir futbol yeteneğine sahip olduğuna inanıyorum" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı