Futbol Trabzonspor - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri ve diğer detayları
Paylaş
Trabzonspor - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri ve diğer detayları

Trabzonspor bu akşam sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak ve sezonun ilk derbisi oynanacak. İki ekip de ligin ilk 3 maçında 6 puan aldı. Okan Buruk, Galatasaray'ın başında ilk derbisine çıkıyor. Abdullah Avcı ise Şampiyonlar Ligi'ne katılamamanın üzüntüsünü unutturmak istiyor.  

 

Galatasaray, bu akşam 21.45'te Trabzonspor'un konuğu olacak. Dev maç öncesi iki takımda da bazı eksikler var. Özellikle Trabzonspor'da önemli oyuncular bu maçta oynayamayacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un sakatları: Uğurcan Çakır, Edin Visca, Marek Hamsik, Bruno Peres, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bakasetas (şüpheli)

Galatasaray'ın sakatları: Leo Dubois, Midtsjö

Maçın muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Muhammet Taha Tepe, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Dorukhan, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Seferovic.

Galatasaray ile Trabzonspor şimdiye dek ligde 98 kez karşılaştı. Maçların 42'sini Galatasaray, 32'sini ise Trabzonspor kazanırken, 24 maç berabere bitti.

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık, VAR hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Galatasaray, Trabzon’a geldi Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Trabzon’a geldi.