Futbol Trabzonspor Kopenhag maçının muhtemel 11'leri ve tüm detayları
Paylaş
Trabzonspor Kopenhag maçının muhtemel 11'leri ve tüm detayları

Trabzonspor bu akşam Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Kopenhag'ı konuk edecek. Temsilcimiz, 2-1 kaybettiği ilk maçın ardından tur şansı arayacak. İşte muhtemel ilk 11'ler ve diğer detaylar.

 

Trabzonspor bu akşam kritik bir maça çıkıyor. Danimarka ekibi Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, ilk maçta işi zora sokmuştu. 2-1 biten ilk karşılaşmanın ardından saha ve taraftar avantajını kullanarak Devler Ligi'ne kalmak isteyen bordo mavililerde Abdullah Avcı tüm planlarını buna göre yapıyor.

Haberin Devamı

Maçın muhtemel 11'leri şu şekilde:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bardhi, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Trezeguet, Cornelius.

Kopenhag: Ryan, Ankersen, Vavro, Khotcholava, Kristansen, Zeca, Falk, Haraldsson, Lerager, Claesson, Biel.

Maç saat 22.00'de başlayacak ve Exxen'den yayınlanacak. Maçın hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie olacak.

Sakatlar

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan ve Anastasios Bakasetas forma giyemeyecek.

Tarihinde ikinci kez!

Trabzonspor turu geçmesi halinde tarihinde ikinci defa Şampiyonlar Ligi'ne katılmış olacak. Temsilcimiz ilk kez 2011-2012 sezonunda Devler Ligi'ne katılmış ve Inter, CSKA Moskova, Lille ile eşleştiği grubu 7 puanla 3'üncü olarak tamamlamıştı. Inter 10, CSKA 8 ve Lille ise 6 puan almıştı.

Haberin Devamı