Futbol Trabzonspor'a Malatya deplasmanında büyük şok!
Paylaş
Trabzonspor'a Malatya deplasmanında büyük şok!

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta heyecanı başladı. Evkur Yeni Malatyaspor haftanın açılış maçında Trabzonspor'u konuk etti. Malatyaspor flaş bir sonuca imza atarak Trabzonspor'u evinde 5-0 yendi

Evkur Yeni Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor

Haberin Devamı

82.DK: Trabzonspor Caleb Ekuban ile gole çok yaklaşıyor. Anthony Nwakaeme ara pasında ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşunu yapıyor fakat kaleci Fabien Farnolle topu çelmeyi başarıyor.

79.DK: Evkur Yeni Malatyaspor Michael Pereira ile gole çok yaklaşıyor. Danijel Aleksic'in ara pasında Michael Pereira bir anda kaleci Onur ile karşı karşıya kalıyor. Michael Pereira'nın yerden vuruşunda kaleci Onur Kıvrak'ı geçen topu son anda kale önünden Hüseyin Türkmen son anda uzaklaştırmayı başarıyor.

64.DK: GOL! Evkur Yeni Malatyaspor Guilherme ile Trabzonspor karşısında durumu 5-0 yapıyor. Danijel Aleksic'in havadan ara pasında Guilherme kaleci Onur ile karşı karşıya kalıyor. Topu ceza alanında kontrol eden Guilherme yerden vuruşunda kaleci Onur'un solundan topu ağlara gönderiyor.

Haberin Devamı

51.DK: GOL! Evkur Yeni Malatyaspor Khalid Boutaib ile durumu 4-0 yapıyor.

49.DK: GOL! Evkur Yeni Malatyaspor Danijel Aleksic'in attığı gol ile Trabzonspor karşısında skoru 3-0 yapıyor. Zargo Toure'nin Adem Büyük'e yaptığı faulle kaleyi karşıdan gören bir noktada kazanılan serbest vuruşta tpoun başına Danijel Aleksic ile Adem Büyük geçiyor. Serbest vuruşta lk hareketlenen Danijel Aleksic sol ayağıyla sert bir vuruş yapıyor ve yerden seken top sağ köşeden ağlara gidiyor.

38.DK: GOL! Evkur Yeni Malatyaspor Danijel Aleksic ile 2-0 öne geçiyor.

36.DK: GOL! Evkur Yeni Malatyaspor Guilherme ile Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçiyor.

31.DK: Trabzonspor Jose Sosa ile önemli bir gol fırsatından yararlanamıyor. Olcay Şahan ile girdiği verkaç sonrası sağ taraftan ceza sahasına giren Jose Sosa arka direkte uygun durumda bulunan Anthony Nwakaeme ve Filip Novak'a doğru orta yapıyor fakat yaptığı ortada top iki oyuncunun arkasında kalması nedeniyle kimseye ulaşmadan taca gidiyor.

19.DK: Trabzonspor Hugo Rodallega ile gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan ceza alanına giren Olcay Şahan topu yerden Hugo Rodallega'ye aktarıyor. Hugo Rodallega'nın sağ ayağıyla topun gelişine yaptığı vuruşta Yeni Malatyaspor savunması son anda araya giriyor ve topu uzaklaştırıyor.

Haberin Devamı

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

İLK 11'LER

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Sadık, Erkan, Ahmed, M. Yıldırım, Guilherme, Aleksic, Adem, Boutaib

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Olcay, Sosa, Abdülkadir, Onazi, Nwakaeme, Rodallega