Futbol TÜRKİYE JAPONYA HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Türkiye Japonya milli maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?
Paylaş
TÜRKİYE JAPONYA HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Türkiye Japonya milli maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Japonya hazırlık maçı için geri sayım başladı. 21 yıl aranın ardından karşı karşıya gelecek iki takımın oyuncuları kısa süre sonra sahaya çıkacak.  Belçika’da gerçekleşecek maç iki milli takım arasındaki üçüncü karşılaşma olacak. Futbol severler ise günün erken saatlerinden itibaren ‘Türkiye Japonya milli maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?’ araştırması yapıyor. İşte karşılaşmaya ilişkin detaylar ve Türkiye Japonya hazırlık maçı canlı izleme linki…

Türkiye Japonya hazırlık maçı şifresiz olarak canlı izlenecek. Milyonlarca futbol sever bugün A Milli Futbol takımını destekleyecek. Ay yıldızlı ekip EURO 2024 D Grubu eleme maçında kendi sahasında Ermenistan ile 1-1 berabere kalmıştı. Şimdi ise Japonya karşısında galip gelip moral depolamak istiyor. Peki, Türkiye Japonya milli maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

TÜRKİYE JAPONYA MİLLİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye Japonya milli maçı 12 Eylül'de Belçika'da gerçekleşecek. Belçika'nın Genk şehrindeki Cegeka Arena'da yapılacak maç TSİ 15.20'de başlayacak.

Bu heyecanlı karşılaşma TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan hakem Allard Lindhout yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Rens Bluemink ve Roy de Nas, dördüncü hakemliğini ise Jonathan Lardot üstlenecek.

TÜRKİYE JAPONYA HAZIRLIK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TÜRKİYE JAPONYA HAZIRLIK MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Türkiye: Altay, Mert, Ozan, Çağlar, Kazımcan, Salih Özcan, Salih Uçan, Yusuf, Hakan, Barış Alper, Bertuğ

Japonya: Osako, Sugawara, Itakura, Tomiyasu, H.Ito, Morita, Endo, J.Ito, Kamada, Mitoma, Ueda

21 yıl sonra A Milli Takımımız, bir hazırlık maçında Japonya ile karşılaşacak. Son karşılaşmaları 2002 Dünya Kupası'nda gerçekleşmişti. Bu turnuvada, Güney Kore ile birlikte ev sahibi olan Japonya'yı Son 16 Turu'nda Ümit Davala'nın attığı golle 1-0 yenerek çeyrek finale yükselmiştik. Milliler, bu turnuvada üçüncülük elde ederek tarihi bir başarıya imza atmıştı. Şimdi, 21 yıl sonra Japonya ile tekrar karşı karşıya gelmeye hazırlanıyoruz.

Haberin Devamı