Futbol Markete gitti, futbol hayatı tehlikeye girdi! Ünlü futbolcuyu bıçakladır
Paylaş
Markete gitti, futbol hayatı tehlikeye girdi! Ünlü futbolcuyu bıçakladır

İtalya Serie A Ligi ekibi Monza'da top koşturan 29 yaşındaki İspanyol futbolcu Pablo Mari, Milano'da bir marketteki arbedenin içinde kaldı. Bir kişinin öldüğü kavgada bıçakla yaralanan ünlü futbolcu hastanede tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi yok ancak futbol hayatı tehlikede.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; 46 yaşındaki bir saldırgan İtalya'nın Milano kentinde Milanofiori di Assago isimli bir alışveriş merkezinde, raflardan aldığı bir bıçakla etrafa saldırmaya başladı.

Haberin Devamı

Olay esnasında şahsın saldırdığı ve ona müdahale etmek isteyen 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralananlardan biri olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kavga esnasında yaralananlardan birisinin de İtalya Seri A ligi ekiplerinden Monza'da forma giyen, İspanyol futbolcu Pablo Mari olduğu öğrenildi.

Sırtından bıçaklandığı ve hafif yaralandığı öğrenilen Mari diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HELİKOPTERLE BAŞKA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Monza kulübünün CEO'su Adriano Galliani, ilk müdahalesinin ardından helikopterle bir başka hastaneye kaldırılan Mari'nin durumunun iyiye gittiğini açıkladı.
Uyruğu açıklanmayan 46 yaşındaki saldırgan ise tutuklandı.

Haberin Devamı

ARSENAL'DEN TRANSFER EDİLMİŞTİ

Sezon başında İngiltere Premier League ekibi Arsenal'den Monza'ya kiralık olarak gelen Pablo Mari bu sezon 8 karşılaşmada forma giydi. 29 yaşındaki defans oyuncusu bu sezon 1 de gol kaydetti.
Hayati tehlikesi bulunmayan futbolcunun spor hayatının tehlikede olduğu bildirildi.