Futbol Volkan Demirel Hatay için gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulundu
Paylaş
Volkan Demirel Hatay için gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulundu

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki depremin ardından canlı yayın açtı. Depremden etkilenen Hatay için ağlayarak yardım isteyen Demirel, "Burada herkes perişan" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye, Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem ile sarsıldı. Deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay'da da hissedildi.

Haberin Devamı

Instagram'dan canlı yayın açan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, gözyaşları içerisinde yardım istedi. Şehirdeki durumun vahametini gözler önüne seren Demirel, "Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. İnsanlara ulaşamıyoruz. Allah rızası için yardım edin. Ne kadar imkan varsa göndermenizi rica ediyorum lütfen" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin" dedi.

Demirel yaptığı son paylaşımda ise Hatayspor tesislerine sığınan depremzedeler için gerekli malzemeleri paylaştı.