Futbol Yalçın Çetin depremzedelere yardım için maç notlarını 100 bin liraya sattı
Paylaş
Yalçın Çetin depremzedelere yardım için maç notlarını 100 bin liraya sattı

Türkiye'nin önde gelen spor spikerlerinden Yalçın Çetin, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen depremzedelere yardım için maç notlarını satışa çıkarmıştı. Ünlü spikerin notlarına bir hayırsever 100 bin lira ödedi.

 

Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta çalışan spor spikeri Yalçın Çetin, kariyeri boyunca anlattığı birçok maç için tuttuğu notları, depremzedelere yardım amacıyla açık artırmaya çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Çetin, bir hayırseverin notlarına 100 bin lira ödediğini ve paranın AHBAP hesabına aktarıldığını açıkladı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

yalçın çetin (@yalcet)'in paylaştığı bir gönderi

Ünlü spiker yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Depremzede vatandaşlarımıza yardım amacıyla maç notlarımla ilgili duyuruma isminin saklı kalmasını isteyen hayırsever bir vatandaşımız 100 bin lira ile en yüksek teklifi vermiştir. Bahsi geçen tutar @ahbap derneğine tarafımdan gönderilmiştir.

Hayırsever vatandaşımıza teşekkür ve şükranlarımı sunarken, kendisi defterlerimin bende kalmasını arzu ettiğini ifade etmiştir. Sadece geçen sezon oynanan Galatasaray - Trabzonspor maç notlarımın imzalı fotokopisini talep etmiştir. Teklif sunan ve beni çok duygulandıran tüm yardımsever vatandaşlarımıza huzurunuzda sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Haberin Devamı

Bu vesileyle deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Milletimizin başı sağ olsun..."