Futbol Galatasaray'ın eski aşkı depreşti! Yeniden temas sağlanacak
Paylaş
Galatasaray'ın eski aşkı depreşti! Yeniden temas sağlanacak

Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, yaz aylarında da kadroya katmak istediği Youri Tielemans için bir kez daha girişimde bulunacak.

26 yaşındaki Belçikalı orta saha için Aston Villa ile görüşecek olan Galatasaray, bu defa transferi bitirmeyi hedefliyor. Ada basınında, bedelsiz olarak gittiği İngiliz ekibinde bu sezon 18 maçın sadece 6’sında ilk 11’de forma giyen Tielemans’ın düzenli oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, sarı-kırmızılılarda Ndombele ile yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

SANCHEZ’E TEHDİT

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Davinson Sanchez için şok bir iddia ortaya atıldı. Brezilya basını, Ülkesi Kolombiya’nın Brezilya’yı 2-1 yendiği maçta rakip futbolcu Vinicius Junior’ın sakatlanmasına neden olan 27 yaşındaki futbolcunun mafya tarafından ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

ICARDI MEST ETTİ

Icardi, son dönemde adeta profesyonellik dersi veriyor. Takıma verilen 4 günlük izinde İstanbul’da kalan Arjantinli yıldız, hem tedavisini hem de bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız futbolcunun bu özverisi, teknik heyeti bir hayli memnun etti.