Futbol ‘Yenilmez’ hoca iddialı konuştu: 4 kupaya talibiz
Paylaş
‘Yenilmez’ hoca iddialı konuştu: 4 kupaya talibiz

İsmail Kartal, “Ana hedef lig şampiyonluğu ama oyun gücümüz ve kadro kalitemizle 4 kupayı (Konferans Ligi, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa) da kazanabilecek güce sahibiz” dedi.

Fenerbahçe’nin ‘yenilmez’ hocası İsmail Kartal, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Kartal, henüz hiçbir şey başarmadıklarını belirterek, “Oyun gücümüz ve kadro kalitemizle 4 kupayı da kazanabilecek güce sahibiz. Her zaman oyuncularıma 10’da 10’u, 15’te 15’i unutacağımızı ve bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağımızı söyledim. Hepsi de bunun farkına vardı. Biz, şu ana kadar iyi çalışıp bugüne geldik. Bir şey başarmış değiliz ama inşallah kazanacağız” dedi.

Haberin Devamı

İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Kartal, şunları söyledi: “Taraftarımız neler yaşayıp neler yaşattığımı çok iyi biliyor. Bana olan inanç ve güvenlerini gösteriyorlar, bu durum da beni fazlasıyla motive ediyor. Bununla ilgili daha fazla konuşurum ama konuşmak istemiyorum. Biz taraftarlarımızı mutlu etmek için buradayız. Onların gösterdiği ilgiye, sevgiye layık olmaya çalışıyorum. Bu kulüpte kupa, şampiyonluk kazanarak iz bırakmak istiyorum. Taraftarımızla, camiayla bunu başaracağımızı düşünüyorum.”

SUUDİ ARABİSTAN SORUN OLMAZ

İsmail Kartal, TFF’nin Süper Kupa finali yeri hakkındaki kararına saygı duyduğunu belirtti. Kartal, “Herhangi bir değişiklik olur mu bilmiyorum. Sadece 30 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanacağını biliyoruz. Önümüzdeki günlerde bir değişiklik olur mu bilmiyoruz. 24 Aralık’ta bir Galatasaray derbisi olacak, sonra 30 Aralık’ta bir kez daha oynanacak. Tabii bu, benim için sorun oluşturmuyor” dedi.

Haberin Devamı

ALLAH FİLİSTİN’E YARDIM ETSİN

“Filistin’de yaşananlar bir Müslüman olarak beni çok üzüyor. Allah oradakilere yardım etsin. İnsanlar, çocuklar çaresiz. Halimize çok şükür. İnsani olarak orada olanlar beni çok üzüyor. Orada insanın insana saygısının kalmadığı bir ortam var ve bütün dünya buna seyirci kalıyor. Maalesef güçlü olan ‘Gücüm var, ezerim geçerim’ diyebiliyor.”

İRFAN CAN HEP BÖYLE OYNASIN

“Futbolcular, benim onlara karşı ne kadar samimi olduğumu biliyor. İrfan Can konusu da bu şekilde. Bazı oyunculara ekstra çalışman lazım diyorum. İrfan Can şu anda iyi gidiyor ve böyle gitsin. Sıkışırsak 8 ve 10 numarada da oynuyor. Cengiz Ünder ve Emre Mor sakatlığını atlatıp gelsin, takımı zorlasın ondan sonra İrfan Can’ın nerede oynayacağına bakalım. Burada ben zorlanacağım. Keşke hepsi sağlıklı olsa da ben zorlansam.”

TADİC TAKIMI MOTİVE EDİYOR

“Tadic çok kariyerli ve tecrübeli bir isim. Takımda bir abi devreye girecek derler ya, Tadic böyle bir oyuncu. Dışarıda da oturduğunuzda saatlerce konuşursunuz. Saha içinde bütün arkadaşlarını uyarıyor. Herkese bir dokunuş yapıp motive ediyor, bu da bizi mutlu ediyor.

Haberin Devamı