Futbol Yerliye hücum
Paylaş
Yerliye hücum

Üç büyükler, ara transferde rotayı yerli isimlere çevirdi. Stoper arayan Fenerbahçe’de liste başında Çağlar Söyüncü var. Galatasaray, orta sahayı Salih Özcan’la güçlendirmek istiyor. Bailly’yi gönderen Beşiktaş’ın gündeminde ise Koray Günter bulunuyor.

Süper Lig'de ilk yarı bitti, transfer hareketliliği başladı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, rotayı yerli isimlere çevirdi. Becao'nun sakatlığının sürmesi, Samet ile Serdar'ın istikrarsız performansı nedeniyle stoper arayışında olan sarılacivertlilerde liste başında Çağlar Söyüncü var.

Haberin Devamı

27 yaşındaki milli yıldız, Atletico Madrid'de az süre aldığı için mutsuz. Yönetim, bu durumu fırsata çevirmek için İspanya'ya çıkarma yapacak. Kanarya, Çağlar'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Orta saha takviyesi planlayan Galatasaray ise Salih Özcan'ı istiyor.

Ndombele'den memnun olmayan ve Oliveira'nın sözleşmesini askıya almayı düşünen sarıkırmızılılarda teknik patron Okan Buruk, Dortmund forması giyen milli oyuncunun tüm sorunu çözeceğine inanıyor. Alman ekibiyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş'ın gündeminde ise Koray Günter bulunuyor. Bailly ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, Hellas Verona'da süre bulamayan 29 yaşındaki stoperle temasa geçti. Koray'ın İtalyan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi var.

Haberin Devamı