Futbol Yetiş Genesio
Paylaş
Yetiş Genesio

Beşiktaş yönetimi, prensipte anlaşmaya vardığı Fransız teknik adamı Kasımpaşa maçında takımın başında görmek istiyor. 57 yaşındaki hocanın birkaç gün içinde İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Hasan Arat’ın başkanlığıyla birlikte yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Beşiktaş’ta tek gündem Bruno Genesio... Hüseyin Yücel’in Monaco’da Fransız hocayla görüşmesinde prensipte anlaşma sağlanmıştı. Başkan Arat, Genesio’yu Kasımpaşa maçında takımın başında görmek istiyor. Siyah-beyazlılar, yıllık ücret konusunda son pürüzleri giderip anlaşmayı resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Birkaç gün içinde İstanbul’a gelecek olan Genesio ile imzaların atılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

3.5 MİLYON EURODAN 1.5+1 YIL SÖZLEŞME

Genesio ile yapılacak sözleşmenin detayları da ortaya çıktı. Fransız hocanın, siyah-beyazlılar ile 1.5 artı 1 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor. Son olarak Ligue 1 ekibi Rennes’i çalıştıran Genesio’nun yıllık ücreti 3.5 milyon euro civarında olacak.

TORRES BİTİYOR

Ameliyat olan Chamberlain’den uzun süre yararlanamayacak olan Beşiktaş, orta saha takviyesi için harekete geçti. Rotayı İspanya’ya çeviren yönetim, Sevilla forması giyen Oliver Torres için girişimlere başladı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek 29 yaşındaki İspanyol futbolcu, yeni gelecek hoca onay verirse hemen kadroya katılacak.