Futbol Ziyech ve Zaha’ya ‘milli’ doping
Paylaş
Ziyech ve Zaha’ya ‘milli’ doping

Bireysel çalışmalarına hız veren iki futbolcu, özel program dahilinde fizik ve kondisyon açığını kapatacak. Teknik direktör Okan Buruk da futbolcuların durumunu yakından takip edecek.

Galatasaray taraftarlarının sahada bir an önce görmek istediği Hakim Ziyech ile Wilfried Zaha’nın milli arada oynayabilecek kapasiteye gelmesi bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk ve ekibinin hazırladığı özel program dahilinde çalışmalara başlayan Ziyech ve Zaha, Florya’dan çıkmıyor. Her iki futbolcu spor salonunda kondisyonerler eşliğinde güç depoluyor. Buruk, iki futbolcudan gelecek rapora göre hareket edecek. Başarılı hocanın hedefi milli ara sonrası Ziyech ve Zaha’yı ilk 11’e almak.

Haberin Devamı

ICARDİ’NİN AKLI DEVLER LİGİ’NDE

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Şampiyonlar Ligi grup maçlarını iple çekiyor. Ligde 3 maçta 4 kez fileleri havalandıran tangocu, Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 1 gol-1 asistle oynamıştı. İzin gününü ailesiyle birlikte geçiren Icardi, milli arada çalışmalarına devam edecek. Icardi, Şampiyonlar Ligi’nde gol ve goller atarak takımını sırtlamayı hedefliyor.

MATİAS VECİNO TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray yönetimi, Matias Vecino transferini taraftarların sosyal medyadaki tepkisi nedeniyle iptal etti. 8 numara için daha büyük bir yıldız transferi isteyen Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada bu ismi istemedikleri hakkında paylaşımlar yaptı. Öte yandan Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri de oyuncuyu bırakmak istemediği için transfer askıya alındı.

Haberin Devamı

1 MİLYON EUROYA SEVİLLA’DA

Sergio Ramos, yıldızının parladığı Sevilla’ya 18 yıl sonra geri döndü. Galatasaray’dan 11 milyon euro talep ettiği öğrenilen Ramos, Suudi Al İttihad’dan ise 20 milyon euroya yakın teklif almıştı. 37 yaşındaki stoperin Sevilla’nın yıllık 1 milyon euroluk teklifine ‘evet’ demesi İspanyol basınında geniş yer buldu.

3 BÜYÜKLERİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde mağlubiyet yaşamadan gruplara kalma başarısı gösteren Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı yoğun bir fikstür bekliyor. Cim Bom, Devler Ligi’nde çıkacağı maçların akabininde ligde deplasmanlara gidecek. Aslan, Başakşehir, Antalyaspor, Ç.Rize, Hatay, Pendikspor ve Sivasspor ile dış sahada karşılaşacak. Fenerbahçe, 6 Avrupa maçının ardından 2 kez İstanbul dışına çıkacak. Kanarya, Alanya ile Adana Demirspor karşı deplasmanda oynayacak. Beşiktaş da Avrupa maçları haftasında derbi karşılaşmaları oynayacak. Kartal, bu süreçte Trabzonspor ve Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.