Spor Galatasaray Karagümrük maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Galatarasay Karagümrük ZTK çeyrek finali ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Karagümrük maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Galatarasay Karagümrük ZTK çeyrek finali ne zaman, saat kaçta?

Paylaş
Galatasaray Karagümrük maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Galatarasay Karagümrük ZTK çeyrek finali ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Karagümrük maçı için geri sayım başladı. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde galip gelen takım yarı final biletini cebine koyacak ve bir diğer yarı finalist olan Trabzonspor’un rakibi olacak. Galatasaray Süper Lig’deki başarısını devam ettirerek taraftarına çifte sevinç yaşatmanın planını yaparken son 16 turunda Derincespor, Kırklarelispor, Samsunspor’u mağlup ederek çeyrek finale yükselen Karagümrük gözünü yarı finale dikti. Peki, Galatasaray Karagümrük maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte merakla beklenen maça dair tüm ayrıntılar…

Galatasaray Karagümrük maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nın son yarı finalisti de belli olacak. Oynanan çeyrek final maçlarında MKE Ankaragücü sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederken adını yarı finale yazdırdı. Trabzonspor ve RAMS Başakşehir’i yenerek yarı final biletini alırken, üçüncü yarı finalist ise Konyaspor’u yenen Beşiktaş oldu. Galatarasay Karagümrük ZTK çeyrek final karşılaşmasından galip çıkan takım ise dördüncü yarı finalist olarak adını yazdıracak.

Haberin Devamı

GALATARASAY KARAGÜMRÜK ZTK ÇEYREK FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son yarı finalistin belli olacağı Galatarasay Karagümrük ZTK çeyrek final maçı, 29 Şubat 2024 Perşembe akşamı saat 20:45’te başlayacak. Rams Park’ta oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray Karagümrük maçı ATV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Oliveira, Eyüp, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Fatih Karagümrük: Sirigu, Nazım, Biraschi, Salih, Levent, Bertolacci, Kourbelis, Emre Mor, Eysseric, Can Keleş, Güven

GALATASARAY’IN KUPA YOLCULUĞU

Ziraat Türkiye Kupa’sına 5. turdan başlayan Galatasaray, Trendyol 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'u 4-1'le geride bıraktıktan sonra son 16 turunda aynı ligden Teksüt Bandırmaspor'u da 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

FATİH KARAGÜMRÜK’ÜN KUPA YOLCULUĞU

Kupa’ya 4. turdan dahil olan Fatih Karagümrük sırasıyla TFF 2. Lig temsilcileri Belediye Derincespor ile Kırklarelispor'u ve Trendyol Süper Lig takımı Yılport Samsunspor'u eledi.