Spor Okan Buruk'a mı tepki gösterdi? Zaha'nın paylaşımının perde arkası ortaya çıktı

Okan Buruk'a mı tepki gösterdi? Zaha'nın paylaşımının perde arkası ortaya çıktı

Paylaş
Okan Buruk'a mı tepki gösterdi? Zaha'nın paylaşımının perde arkası ortaya çıktı

Galatasaray'da önceki gece Zaha’nın, “Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum” paylaşımının, teknik direktör Okan Buruk’a karşı yaptığı iddia edilmişti. Mesajın perde arkası ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçının ardından Zaha ile ilgili konuşmuş, “Ondan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor ama burada bir yarış var. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak” demişti.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum” paylaşımı tartışmaları beraberinde getirmişti. Fildişi Sahilli yıldızın bu paylaşımı Okan Buruk’a karşı yaptığı ileri sürülmüştü.

ANTRENMANDA NEŞELİYDİ

Ancak sarı-kırmızılılar, “Zaha, hocaya tepki gösterse sıcağı sıcağına böyle bir paylaşım yapardı. Ertesi gün yine antrenmanda çok neşeliydi. O idmanın 7-8 saat sonrasında böyle bir açıklama yaptı. Bunu Okan Hoca’ya tepki olarak yorumlamadık. Kaldı ki Okan Buruk komplekssiz bir hoca. Ülke basınına sert açıklamalar yapan Nelsson’a bile sırtını dönmemişti” dediler.

BURUK KUPADA ROTASYONA GİDİYOR

Galatasaray’da Okan Buruk’tan kupa rotasyonu... Cim-Bom’un patronu, derbiyi ön planda tutacak ve kupada yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürecek. Bu bağlamda Okan Buruk’un kadroda az oynayan isimleri ağırlık vereceği belirtildi. Günay, Berkan, Zaha, Tete, Vinicius gibi isimlerin Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçına ilk 11’de başlayacakları bildirildi.

Haberin Devamı

Kupası önemseyen Buruk’un, “Kupa bizim için önemli hedeflerden biri. Ligde hafta sonu derbi maçımızın olmasına takılmayın ve Karagümrük ile oynayacağımız maçta tur atlayalım” dediği öğrenildi.

KUPADA İLK KEZ RAKİP OLACAKLAR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray, bugün Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Rams Park’ta 20.45’te başlayacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek ve atv naklen yayınlayacak.

İki takım, Türkiye Kupası’nda ilk kez rakip olacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada 90 dakikada eşitlik bozulmazsa uzatmalara geçilecek. Uzatmalarda da skor üstünlüğü sağlanmaması durumunda turu geçecek takımı penaltı atışları belirleyecek.