Spor Galatasaray'da gece yarısı transferi! KAP açıklaması yapıldı

Galatasaray'da gece yarısı transferi! KAP açıklaması yapıldı

Paylaş
Galatasaray'da gece yarısı transferi! KAP açıklaması yapıldı

Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu'nun adı bir süredir Real Betis ile anılıyordu. Beklenen açıklama İspanyol ekibinden geldi ve transfer resmen açıklandı. Bakambu ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan La Liga ekibi, transferi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Real Betis'in açıklamasının ardından Galatasaray da transferin detaylarını açıkladı.

Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu'nun adı bir süredir Real Betis ile anılıyordu. Beklenen açıklama İspanyol ekibinden geldi ve transfer resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Bakambu ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan La Liga ekibi, transferi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Real Betis'in açıklamasının ardından Galatasaray da transferin detaylarını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, 32 yaşındaki Kongolu forvetin Real Betis'e transferiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Cedric Bakambu’nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompie SAD, şirketimize net 5.000.000 Euro garanti ücret ile net 5.050.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir" denildi.
Bakambu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla Trendyol Süper Lig'de 10, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maçta forma giyerken, iki kez de gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı