Spor Gövde gösterisi

Gövde gösterisi

Paylaş
Gövde gösterisi

Beşiktaş yeni transferlerine görkemli bir törenle imza attırdı. Svensson, Worral ve genç Yağız ile birlikte transfer döneminin son gününde kadroya katılan Muci ile Al Musrati’nin yer aldığı törende sözleşmeleri yenilenen Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar da hazır bulundu.

Başkan Hasan Arat, “Samet Aybaba, Fernando Santos’a 80’e yakın isim önerdi. Santos ‘İkisini istiyorum’ dedi. İkisi de şu an burada: Muci ve Musrati. Semih Kılıçsoy, Samet hocamızın gözdesi. Bir Beşiktaş efsanesi olacak” dedi. İkinci Başkan Hüseyin Yücel, “Muci’nin transferinde Polonya Cumhurbaşkanı konusunda başkanımız direkt devreye girmeseydi bu transferi bitiremezdik. Yukarıda Allah var, yalan söylemeyelim. Bir Beşiktaş taraftarı için size teşekkür ediyorum başkanım, iyi ki varsınız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

MUCİ: FORMA İÇİN SABIRSIZIM

“Burada olmaktan dolayı heyacanlıyım. Bu büyük kulübün bir parçası olmaktan dolayı onur duyuyorum. Taraftarımızın önünde forma giymek için sabırsızlanıyorum. Benim ve ailem için yeni bir macera olacak. Takımla ve takım arkadaşlarımla tanıştım ve bir idman yaptım, hazırım. Maçta oynayıp oynamamama teknik direktörümüz karar verecek.”

AL MUSRATİ: HARİKA İŞ YAPTILAR

“Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni buraya getirerek harika bir iş yaptılar. Beşiktaş’a ve taraftarımıza her şeyimi verme sözü veriyorum.”

WORRAL: CENETTEKİ BİR EVLİLİK GİBİ

“Takımda geçirdiğim bir hafta çok iyiydi. Çok dostça karşılandım. Saha içinde bir lider olmaya çalışacağım. Beşiktaş çok tanınan bir kulüp. Her şeyimle Beşiktaş’a uyuyorum. Beşiktaş’a transferim cennette gerçekleşen bir evlilik gibi.”

SVENSSON: HER ŞEY ÇOK GÜZEL

Haberin Devamı

“Herkese merhaba. Biraz Türkçe öğrendim. Bir ay önce imza attım ve her şey çok güzel geçti. İnşallah her şey iyi olacak. Başkanımıza ve Samet hocaya çok teşekkür ediyorum.”

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜNDEYİM

Semih, “Dünyanın en güzel, en büyük kulübünde oynuyorum bunun için çok mutluyum. Kariyerimle ilgili şu an bir düşüncem yok. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum” dedi. Genç isimlerden Yağız, “İdolüm Quaresma ve Semih Kılıçsoy” derken kaleci Emir, “Çok mutlu ve gururluyum. Beşiktaş’a layık bir futbolcu olmak istiyorum” ifadesini kullandı.