Spor 'Gündemimizde Ziegler var'

'Gündemimizde Ziegler var'

Paylaş
'Gündemimizde Ziegler var'

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba 3-1 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba Kayserispor maçı ve yaklaşan transfer dönemi hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba gündemlerinde eski Fenerbahçeli Ziegler'in olduğunu ve oyuncuyla görüştüklerini söylerken, sol bek mevkii için yerli bir oyuncu düşündüklerinin söyledi.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam transferin 1 hafta veya 10 gün içerisinde belli olacağını söyledi. Aybaba maç için ise "Oyuna inanılmaz kötü başladık. Rakibin iyi top oynamasına izin verdik. Kalemizde pozisyonlar gördük ama McGregor çok iyi kurtatışlar yaptı. Bu kötü savunma anlayaşının ardından bir hamle yapma gereği duydum."

"Veli'nin inanılmaz güzel ara pasıyla golü bulduk. İkinci yarıya da iyi başladık ama dakikalar ilerledikçe oyundan düştük. Soyunma odasında futbolcu arkadaşlara da söyledim, 3-0 öndeki beşiktaş takımının teknik direktörünün sesi kısılmaması lazım"

"Elimizde gerçekten iyi oyuncular var ve bu da sahaya yansıyor. Gerçekten takım olduk. Takımımız ve Kulübümüz hakkındaki tüm söylentilere sahada cevap veriyoruz. Oyuncularımız çok fedekar hepsini kutluyorum. Bizi zor günlerimizde desteklemeye devam eden taraftarlara da teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Aybaba kendisine yöneltilen ilk yarıdaki en üzüldüğü maç hangisi sorusuna "Eskişehirspor maçında çok büyük hayal kırıklığı yaşadım 2-0 öndeyken kalemizde baskı yemeden 2-2 berabere kaldık." cevabını verdi.

Haberin Devamı

Ayababa sezonunun ilk yarısında 8 puan daha fazla toplayabilceklerini de sözlerine ekledi. Tecrübeli teknik adam transfer hakkında soruya ise; "Tranfer için çalışıyoruz ama kolay değil. Takım içindeki ahengi bozmak istemiyoruz. Para konsunda fark açılsın istemiyoruz ama transfer olacak ve gelecek isimler bir hafta 10 gün içinde belli olacak" şeklinde yanıt verdi.

Aybaba ligin geri kalan kısmındaki hedefleri hakkında ise "İkinci yarıda daha çok koşup mücadele eden bir takım olacağız. Bir hedefimiz var onu içimizde saklıyoruz. Maç maç düşünüp hedefimize ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.