Spor Hedef 3 bin lisanslı sporcu

Hedef 3 bin lisanslı sporcu

Paylaş
Hedef 3 bin lisanslı sporcu

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Dr. Erman Ilıcak, 544 olan lisanslı sporcu sayısını 3 bine çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, başkanlık görevine yeni gelen Ilıcak, yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı ilk toplantıda, yeni dönem çalışma planı ve hedefleri değerlendirdi. Ankara ve Türk basketboluna önemli değerler yetiştirdiklerini belirten Ilıcak, kulübün her branşta başarılarıyla göz dolduracağını kaydetti.

Ilıcak, açıklamasında şunları ifade etti:

"Altyapının değerini bilen bir kulüp olarak, şu anda 544 olan altyapı lisanslı sporcumuzun sayısını 3 bine çıkarmak için yeni çalışmalar yapacağız. Kolej’den yetişen üstün nitelikli sporcuların ülkemizi dünyada temsil etmesi, yönetim olarak öncelikli amacımız. Beko Basketbol Ligi’nde yer alan erkek basketbol takımımızın ise başarılı ve istikrarlı mücadelesini hedefliyoruz. Mazimizde olduğu gibi Ankara’yı en iyi şekilde temsil eden ve ligde ses getiren bir takım kurmayı planlıyoruz. TED Ankara Kolejli olma gururunu sporda da eksiksiz göstereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Haberin Devamı

AA