Spor 'Holosko'yu oynatmayacağız'

'Holosko'yu oynatmayacağız'

Paylaş
'Holosko'yu oynatmayacağız'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçında Holosko'yu oynatmama kararı aldı

Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu’nun, devre arasında yarım sezonluk kiralık olarak takıma katılan, ücretini siyah-beyazlı kulübün karşıladığı Holosko’nun kupa finalinde oynamamasına karar verdiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in dostluk çerçevesinde bir araya geldiklerini bildiren Dizar’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Holosko, devre arasında yarım sezonluğuna takımımıza katılmıştı.

"TRANSFER BEDELİ ÖDEMEDİK"

Transfer de oyuncunun halen bonservisine sahip olan Beşiktaş Kulübü’nün özverisiyle gerçekleşmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak, Holosko’ya kiralama bedeli ödemediğimiz gibi, bizde oynadığı yarım sezonluk ücretini de Beşiktaş Kulübü karşıladı.

Beşiktaş’ın yabancı oyuncu kontenjanına yer açmak için kabul ettiği bu organizasyonda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yakın işbirliği ve her iki kulüp başkanının da birbirleriyle olan yakın diyaloğu etken oldu.

"DOSTLUK ÇERÇEVESİNDE"

Nitekim final maçı öncesinde de İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören dostluk çerçevesinde yine bir araya geldiler.

Bu görüşmede, Holosko’nun bonservisinin halen Beşiktaş’ta olmasından dolayı, çeşitli spekülasyonlara yol açacak olması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak yönetim kurulumuz, Holosko’nun oynamamasına karar verdi. Karardan önce de oyuncuyla görüşüldü."

Haberin Devamı