Spor Mektuplu motivasyon

Mektuplu motivasyon

Paylaş
Mektuplu motivasyon

Galatasaray bugün, Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Takımın kamp yaptığı otelde akşam yemeğinde özel motivasyon çalışması yapıldı.

Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, teknik direktör Okan Buruk başta olmak üzere tüm takıma özel mektuplar hazırladı. Erden Timur mektuplarda, bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki şampiyonluk hedefine vurgu yaptı. Mektuplarına, “Sevgili” ifadesiyle başlayan Erden Timur, oyuncularla paylaştığı anılara da yer verdi. Genç Eyüp’e, “Futbola başlama sebebim Galatasaray demiştin” diyen Timur, Vinicius’a Mario Jardel’i hatırlattı, Köhn için “İz bırakacağını biliyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

ICARDİ’YE DESTEK

Sparta Prag maçındaki mutsuz tavırlarının eşi Nara’yla yaşadığı problemden dolayı olduğu ortaya çıkan Mauro Icardi’ye destek vardı. Teknik direktör Okan Buruk ve futbolcular Arjantinli yıldızla konuşup moralini üst seviyeye çekmeye çalıştı.

9’DA 9 YAPTI 13 MAÇTA YENİLMEDİ

Galatasaray’ın son karşılaşmalardaki ezici üstünlüğü dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, üst üste 6 lig, 2 Türkiye Kupası ve 1 Avrupa Lig maçında 9 galibiyet aldı. Aslan, ligde ise son 13 maçında 11 galibiyet ve 2 beraberlik alıp hiç yenilmedi.

SERGE AURİER YOK DERRICK KÖHN VAR

Cim Bom’da sakatlıkları nedeniyle Serge Aurier ile Hakim Ziyech, forma giyemeyecek. Yeni transfer sol bek Derrick Köhn, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıkacak. 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray kariyeri Ankara’da başlamış olacak.

Haberin Devamı

KALEYİ KAPATIYOR

Aslan, Süper Lig’de sezonun en iyi savunma yapan takımı konumunda. 25 maçta 14 gol yiyen sarı-kırmızılılar, 13 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı.