Spor Paralarını alamayınca şehri terk ettiler

Paralarını alamayınca şehri terk ettiler

Paylaş
Paralarını alamayınca şehri terk ettiler

Ünyespor futbolcular başkan ve bazı yöneticilerin istifa etmesinin ardından basın toplantısı düzenleyerek kenti terk etti

Spor Toto Türkiye 2’nci Liginde mücadele eden Ünyesporlu futbolcular şok bir karar aldı. Bir ay önce kulüp başkanlığından istifa eden Abdülkafi Keskin ve 6 yöneticinin ardından geriye kalan yönetim kendi arasında bir araya gelerek yeni bir başkan seçememesi ve kulübü Genel Kaptan Aydın Keskin ve Basın sözcüsü aynı zamanda Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Sarıkahraman idare etmesinirn ardından maddi sıkıntılar yaşayan futbolcular, bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Paralarını alamadıkları ve karşılarında ciddi bir yönetim ve muhatap bulamamaktan yakınan futbolcular adına açıklama yapan takım kaptanı Emrullah Kokoç "Takımla sözleşme yaptığımızda aldığımız peşinatlar haricinde para alamadık. Hep şu gün bugün denilerek tam beş aydır ertelemelerle bugüne gelindi. Ancak biz hala paramızı alamazken hiç olmazsa insan kazanılan maçların parasını verir ve arkadaşlarımız harçlık yapar. Bu takım 8 haftadır yenilmiyor ve son iki maçımızı da aldık" dedi. Basın toplantısının ardından futbolcular memleketlerine gitmek üzere kentten ayrıldı.

Şakir GÜREL/ ÜNYE (Ordu),(DHA)

Haberin Devamı