Spor 'Şenol Hoca parayı çok sever'

'Şenol Hoca parayı çok sever'

Paylaş
'Şenol Hoca parayı çok sever'

Bordo mavililerin eski başkanı, Şenol Güneş'ten Demirören'e, Hacıosmanoğlu'ndan, 3 Temmuz sürecine kadar gündem yaratacak ifadeler kullandı

Hürriyet Gazetesi'ndeki habere göre; Şener, spordan siyasete bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

ÇALIŞILMASI ÇOK ZOR BİR HOCADIR

Sadri Şener, birlikte çalıştığı bordo mavili camianın sembol isimlerinden Şenol Güneş hakkında, “Çalışılması çok zor bir hocadır. Parayı sever. Önce para, sonra diğer işler gelir” dedi. Şener, Güneş’in, “Bana sorulmadan transfer yapıyorlar” sözünün hatırlatılması üzerine de “Olur mu ya? İstifa et o zaman. Ama niye etmedi, para alacak da ondan” yorumunu yaptı.

TRABZON VALİSİ FENERBAHÇELİ'YDİ

“Beni eleştirenler var. Yahu beyler, bir de kendimize dönelim, bu şehre ne yaptık? 6 senede Trabzon’a bir Arap geldi, otel yapacakmış. Dedim ki, ‘Arap otel yapmaz, satın alır.’ ‘Yanlışın var vali beyciğim’ dedim. Sonra benim dediğim gibi oldu. 6 sene bunu tartıştık. Trabzon Valisi Fenerbahçeli… Vali de Fenerbahçeli, Emniyet Müdürü de… Yapacak bir şeyim yok. O vali, Batman’da iken, Nihat Özdemir, bunu tuttu Fenerbahçe Kongre üyesi yaptı. Ben ne yapayım?”

BAŞBAKAN BANA ‘ORTAMI GERME’ DEDİ

3 Temmuz sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüm. Dedi ki bana, ‘Çok sert demeçler’ veriyorsun. Dedim ben de, ‘Burası Trabzon, ne yapayım.’ Ben de ondan ricada bulundum, ‘Bu işe karışmasanız iyi olur’ diye. Hakikaten de karışmadı. Öyle böyle bugüne geldi. Ama kupanın verilmesinde, siyaset de var… Yardımcı oldu bize. Doğruya, doğru. Sadece bu kupanın bize verilmesine çok tavır koymadı.”

YILDIRIM DEMİRÖREN’DEN ‘ABİ DURUMLARI BİLİYORSUN’ YANITINI ALDIM

Yıldırım Bey’e biz oy verirken, bu kupayı şart koşmuştuk ama vermedi. (Demediniz mi ki, yapacağım diye söz verdiğin şeyi neden yapmıyorsun?) Dedim. Kaç defa… O da gülüyor. ‘Abi bilmiyor musun’ diyor. Yani Başbakan böyle istiyor, demek istiyor…”

MAHMUT'U KİMSE KARŞILAMADI, ÇOK ÜZÜLDÜ


“İstanbul’daki eve sabah saat 06.00’da polis geldi. Sonra nezarete gittik. Bir baktık ki herkes orda. Mahmut Özgener’in biraz şeydi durumu, hoş değildi. İlaç verdim ona, iç bunu dedim. Biraz kendine gel, sakin ol dedim. Gece yarısına doğru ifademi aldılar, savcıya gittik sabah. ‘Dedim bunlar mı sorular?’ ‘Evet’ dedi. ‘E dedim bunlar için içeri adam alınır mı?’ ‘Haklısın’ dedi. Çıkarken de, 2 bin kişi karşıladı beni. Mahmut’u kimse karşılamadı, çok üzüldü ona.”

SİYASETE GİRECEĞİM

Siyasete gireceğini de açıklayan Sadri Şener, “Hangi partiden?” sorusuna, “Bilmiyorum, bakalım nereden gelecek yanıtını verirken, milletvekilliğini düşündüğünü belirtti.

DÖVECEK GİBİ BAKIYOR

“Bizim Hacıosmanoğlu’nun çevresi olmaz. Öyle bir bakıyor ki, ‘bununla dövüşeceğiz’ sanki, diyorsun.” (Hacıosmanoğlu’nun ‘Başkan ben oldukça Sadri Şener stada giremez’ dediği iddiasına karşılık) ”Bütün stada girerim, kimseyi de sokmam oraya. Ben Oflu değilim ha, Tonyalıyım!”

TRABZONSPOR'U DÖRDÜNCÜ BÜYÜK BİZ YAPTIK

”Biz yıllık kombine satışlarımızı 16 binlere getirdik. 8 ila 10 trilyon arasında, hayal edilmeyen bir para getirmiş olduk. Hisse senetlerimiz fırladı, onların bir kısmını sattık, oradan çok ciddi gelirler elde ettik. Sonra iki şirketi birleştirdim, kulübü oradan 10 trilyondan kurtardım. Ama millet anlamadı. Onlar sadece kaleye giren golden bakıyorlar bu işe. Biz büyüttük kulübü. Eskiden 4 kulüpten biri değildik, şimdi olduk.”

Haberin Devamı

HÜRRİYET