Spor Spor A.Ş.'den Serkut Bozkurt'a ödül

Spor A.Ş.'den Serkut Bozkurt'a ödül

Paylaş
Spor A.Ş.'den Serkut Bozkurt'a ödül

13 Nisan akşamı Vodafone İstanbul Yarı Maratonu detayları belli olurken, atletizm ve basın camiasının önde gelen isimleri gecenin sonunda ödüllendirilecek

13 Nisan Pazartesi akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda saat 19.00'da Vodafone İstanbul Yarı Maratonu hakkında ayrıntılı bilgi vermek üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'un katılımlarıyla bir basın toplantısı düzenlenecek.

Ardından tamamı Spor A.Ş. bünyesindeki eğitmenlerden oluşan ve çalışmalarını aylardır titizlikle sürdüren ''SporAŞK Gösteri Ekibi'' ilk kez sahne alacak.

Gecenin devamında usta spiker Levent Özçelik'in sunumuyla; atletizm ve basın camiasının önde gelen isimleri ''Vodafone 36. İstanbul Maratonu Basın Teşvik ve Vefa Ödülleri Töreni'' kapsamında ödüllerini almak üzere sahnede olacaklar. POSTA.COM.TR Yayın Koordinatörü Serkut Bozkurt da, ödül alan isimlerden biri olacak. Posta ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz.

Haberin Devamı