Spor Stada biletsiz giriş var mı yok mu?

Stada biletsiz giriş var mı yok mu?

Paylaş
Stada biletsiz giriş var mı yok mu?

Dün akşamki olaylı Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından, stada biletsiz seyirci girip girmediği konusu da gündemde üst sıralara yükseldi. İstanbul Emniyet Müdürü 'Biletsiz seyirci yoktu' derken, Bakan Kılıç 'Vardı' dedi. Spor Genel Müdürü de 'Biletsiz giriş oldu' demişti

Dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbide yaşanan olayların ardından hükümet cephesinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

ÇAPKIN: BİLETSİZ GİRİLMEDİ


Maçın ardından stada biletsiz seyirci girip girmediği de polemik konusu olmuştu. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ''Biletsiz kesinlikle seyirci alınmadı'' derken, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da biletsiz giren bir kitlenin olduğunu söylemişti.

Bu sözlerin ardından bir açıklama da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan geldi. Kılıç da basın mensuplarına yaptığı açıklamada Olimpiyat Stadı'nda biletsiz girişler olduğunu belirtti.

BAKAN: 10 KAPI KIRILDI


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Yaklaşık 10 kapının kırılarak güvenlik bantının delindiği bilgileri elimizde. Ayrıca 6 demir kapının kırıldığı ve biletsiz seyircilerin girdiği bilgisi var. 8 turnike kırılarak devre dışı bırakılmıştır.

Hapis cezası verilmeli mi verilmemeli mi? Bunu da görüşürüz, dünyadaki uygulamalarına bakarız" dedi.

Haberin Devamı