Spor Süper Kupa (Galatasaray-Fenerbahçe) biletleri satışa çıktı mı, ne kadar? Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Kupa (Galatasaray-Fenerbahçe) biletleri satışa çıktı mı, ne kadar? Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Süper Kupa (Galatasaray-Fenerbahçe) biletleri satışa çıktı mı, ne kadar? Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Kupa (Galatasaray-Fenerbahçe) biletleri, futbolseverler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçının oynanacağı tarih ve yer belli oldu. Şimdi milyonlarca kişi Süper Kupa final maçını dört gözle bekliyor. Peki, Süper Kupa (Galatasaray-Fenerbahçe) biletleri satışa çıktı mı, ne kadar? İşte maça dair ayrıntılar…

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. Geçen yıl Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçe, Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray ile Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Yılan hikayesine dönen karşılaşmanın sonunda oynanacağı tarih ev yer belli oldu. Türkiye’nin en büyük derbilerinden biri olacak bu maç için ise taraftarlar şimdiden yerlerini ayırtmanın derdinde.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleşecek Süper Kupa final maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Maçın başlama saati ise daha önce 21.00 olarak duyurulmuştu ancak yapılan son güncelleme ile Süper Kupa başlama saati 21.30’a alındı.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak Süper Kupa final maçı ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SÜPER KUPA (GALATASARAY-FENERBAHÇE) BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI, NE KADAR?

7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa final maçı için biletler henüz satışa çıkmadı. Bu kapsamda maç biletlerinin ne kadar olacağı da henüz netleşmedi.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı biletlerinin mart ayının ikinci haftasında satışa sunulması bekleniyor.

Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça haberimizde yer alacaktır.