Spor Süper Kupa'da rötar yok

Süper Kupa'da rötar yok

Paylaş
Süper Kupa'da rötar yok

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım devam ederken hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda oynanması planlanan mücadelenin ileri bir tarihe erteleneceği öne sürülmüştü. Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda finalin belirlenen tarihte gerçekleştirilmesi için hazırlıkların hızlandırılmasına karar verildi.

Haberin Devamı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında toplanan ve Galatasaray ile Fenerbahçe’nin yetkililerinin de katıldığı kurul toplantısında, maçın oynanacağı Şanlıurfa 11 Nisan Stadı ve çevresi ile ilgili yapılan düzenlemelerin son durumu, planlanan işlerin gözden geçirilmesi, eksikliklerin tamamlanması, komünikasyon, elektrik ve diğer altyapı işlerinin planlanan sürede bitirilmesi konuları konuşuldu. Stadyuma gelecek olan taraftarların rahat ve keyifli bir ortamda maç izleyebilmeleri için gerekli tüm çalışmaların maç tarihinden yaklaşık bir hafta önce tamamlanması konusunda çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

FİNALİN GELİRİ DEPREMZEDELERE

Süper Kupa finali öncesi hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, alkışlanacak bir karara imza attı. Süper Kupa müsabakasının bilet gelirlerinin, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacağı açıklandı.

Haberin Devamı