Spor Sürpriz kadro tercihi! 2 yıldız kesik yedi

Sürpriz kadro tercihi! 2 yıldız kesik yedi

Paylaş
Sürpriz kadro tercihi! 2 yıldız kesik yedi

Trendyol Süper Lig'in 38'inci haftasında Konyaspor, Galatasaray'ı konuk edecek. Heyecan dolu müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 38'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Heyecan dolu müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Konyaspor - Galatasaray maçı 19.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

TFF'DEN KEREM AKTÜRKOĞLU KARARI

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu'nu TFF Hukuk Müşavirliği'ne şikayet etmişti. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre TFF Hukuk Müşavirliği, Kerem Aktürkoğlu'nun PFDK'ya sevkine gerek görmedi. Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'un görev vermesi linde TÜMOSAN Konyaspor'a karşı görev yapabilecek.

GALATASARAY PARÇALI FORMASIYLA SAHADA OLACAK

Galatasaray, şampiyonluk düğümünün çözüleceği Konyaspor maçında 'parçalı' formasını giyeceğini açıkladı.

KONYASPOR BAŞKANI KORKMAZ'DAN SERT TEPKİ

Konyaspor'un Galatasaray ile oynayacağı hem küme düşme hattı için hem de şampiyonluk için belirleyici olan maçtan önce Konyasporlu futbolculara ödenen maaş çeşitli iddialar doğurdu. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beyaz TV'de "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?" diyerek iddialar hakkında konuştu. "Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim" Ömer Korkmaz, "Kritik bir süreçteyiz, kendi içimizde para toplayıp veriyoruz. 50 tane dedikodu var. Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye. Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar? Bunu konuşursak cevap vermiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig'in son haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray, Konya'da karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmanın VAR hakemi Hollanda Futbol Federasyo'nundan Pol van Boekel oldu. Karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil yapacak.

KONYASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'ini belirledi. Yeşil-beyazlı takımın muhtemel 11'i şu şekilde: Slowik, Uğurcan Yazgılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Soner Dikmen, N'Zonzi, Oğulcan Ülgün, Ndao, Ethemi, Cikalleshi.

MAÇIN HAKEM KADROSU

Konyaspor ile Galatasaray arasındaki müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Candaş Elbil üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçı muhtemel ilk 11'ini belirledi. Sarı-kırmızılı takımın muhtemel 11'i şu şekilde: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Berkan Kutlu, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

BEIN SPORTS'TAN YAYINLANACAK

Konyaspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Heyecan dolu müsabaka 19.00'da başlayacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.