Spor Terim'den Burak açıklaması

Terim'den Burak açıklaması

Paylaş
Terim'den Burak açıklaması

Fatih Terim'in, Burak ile ilgili yakın çevresine, ' Transfer dönemi bitince, gerçek Burak'ı ve gollerini izleriz ' dediği öğrenildi

Fatih Terim'in, Burak'ın Süper Kupa sonrası sergilediği tavırları soran yakın çevresine, “Birçok takımla adı anıldı, kafası karışık. Transfer dönemi bitince, gerçek Burak'ı ve gollerini izleriz” dediği öğrenildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Sarı-Kırmızılılar’ın galibiyetiyle sonuçlanan Süper Kupa maçından sonra Burak Yılmaz’ın sergilediği tavırlar konuşulmaya devam ediyor.

Fatih Terim’e yakın çevresinin bu konu hakkında, “Burak Yılmaz neden böyle davrandı? Kamuoyunun bilmediği başka bir sorun mu var?” sorularını sorduğu kaydedildi. İmparator’un ise Burak Yılmaz konusunda oldukça rahat olduğu belirtildi. Fatih Terim’in bu sorulara, “Geçtiğimiz sezon özellikle Avrupa’da attığı gollerle adından çok söz ettirdi. Sezon bittiğinden beri sürekli adı büyük bir kulüple anılıyor. Bu nedenle kafası karışık ve bu da normal bir durum. Transfer dönemi sona erdikten sonra gerçek Burak Yılmaz’ı ve gollerini izleriz. Ona güvenim yüksek. Geçtiğimiz sezondan daha da başarılı bir performans sergileyeceğine inanıyorum” yanıtını verdiği öğrenildi. Fatih Terim ile Burak Yılmaz arasında hiçbir sorun olmadığı ifade edildi.

MİLLİ TAKIMDA MORAL BULDU

Burak Yılmaz, Milli Takım’ın Gana’yla oynadığı maçta ilk 11’de sahaya çıkmıştı. 2-2 biten karşılaşmada bir kez ağları havalandıran yıldız futbolcu, son günlerde yaşananlardan sonra bu golle biraz olsun moral bulmuş oldu.

FANATİK

Haberin Devamı