Spor Ünlü yıldızı tanıdınız mı? O eski halinden eser yok şimdi...

Ünlü yıldızı tanıdınız mı? O eski halinden eser yok şimdi...

Paylaş
Ünlü yıldızı tanıdınız mı? O eski halinden eser yok şimdi...

Attığı goller ve konu olduğu magazinsel olaylarla bir döneme damgasını vuran ünlü İngiliz futbolcu Wayne Rooney'nin son hali hayranlarını şaşırttı. Son olarak 4 yaşındaki oğlunun kırmaya çalıştığı 'taverna tabağı' yüzünden 'yaralanması' ile gündeme gelen Rooney'nin hali "Nereden nereye..." dedirtti.

İngiltere Milli Takımı'nın yanı sıra Everton, Manchester United ve DC United gibi takımlarda top koşturan ve futbolculuk hayatını geçtiğimiz yıl noktalayan dünyaca ünlü İngiliz futbolcu Wayne Rooney, İngiliz basınında 'son hali' ile gündemde.

Haberin Devamı

Ailesiyle Dubai'deki bir Yunan restoranında, dört yaşındaki oğlu Cass'ın eğlence amaçlı kırmaya çalıştığı tabağı babasının alnına fırlatması yüzünden yaralanan
Rooney'nin son hali, arkadaşlarının çektikleri videoyu sosyal medyadan paylaşmaları ile gündeme geldi.

SAÇLARI BEYAZLADI

Kilo aldığı gözlenen ünlü futbolcunun beyazlaşan saçları dikkat çekti. 37 yaşındaki Wayne Rooney'nin 'yaralı' da olsa 'eğlenceli' hallerini paylaşan eşi Coleen Roneey'nin videosuna hayranları binlerce yorumda bulundu.

 TÜRKİYE'DE DE FEDON İLE ÖZDEŞLEŞTİ

Yunan müziğinin icra edildiği mekanlarda eğlencenin doruğa çıktığı noktada tabak kırılması yıllardan beri bilinen bir gelenek. Kimisi bu geleneği eleştirirken kimisi de eğlencenin bir parçası olduğu görüşünde. 'Yunan geleneği' olarak bilinen tabak kırma olayı TÜrkiye'de ise ünlü şarkıcı Fedon ile özdeşleşip
eğlence hayatına girmişti.

Haberin Devamı