Ekonomi Sürdürülebilir kalkınma alanında önemli bir kaynak

Sürdürülebilir kalkınma alanında önemli bir kaynak

Paylaş
Sürdürülebilir kalkınma alanında önemli bir kaynak

Dursun Ali ve Fatih Çil'in 'Bilgilerden bilgiler' toplayarak yazdığı 'Sürdürülebilir Geleceğe Mektuplar' raflarda

Maltepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Dursun Ali Yaz ve gazeteci-yazar Fatih Çil'in 'Bilgilerden bilgiler' toplayarak kaleme aldığı 'Sürdürülebilir Geleceğe Mektuplar'itabı yayımlandı.

Haberin Devamı

50 KİŞİNİN GÖRÜŞLERİ BİR ARADA
''Sürdürülebilir Geleceğe Mektuplar'', iş dünyası, kamu yöneticileri ve akademisyenlerin, daha yaşanabilir bir dünya bakış açısıyla kendilerine yöneltilen soruların cevaplarından oluşuyor. Sürdürülebilir kalkınma alanında kaynak eser olmayı amaçlayan kitapta iş adamı, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin iş yaptıkları sektörlere ait sürdürülebilirlik örnekleri anlatılıyor.

Kitap, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun sunuş yazısıyla yayımlanırken kitapta, aralarında Murat Yalçıntaş, Jan Nahum, Ali Kibar, Tamer Ünlü gibi isimlerin de bulunduğu 50 kişinin, sürdürülebilirlik konusundaki görüşleri, çalışmaları yer alıyor.

Haberin Devamı

BİR İLK
“Sürdürülebilir Geleceğe Mektuplar” kendi alanında bir ilk olma özelliği de taşıyor. Kitabın sürdürülebilir kalkınma alanında önemli bir kaynak olmasını amaçladıklarını söyleyen Dursun Ali Yaz, bu kadar farklı sektörlerde faaliyette bulunan yöneticilerin, herhangi bir kaynakta bir arada olmadığının altını çiziyor…

Dursun Ali Yaz, amaçlarının bu alanda farkındalık yaratmak olduğunun altını çizerken, kitabın yayına hazırlanmasında Türkiye Katılım Bankaları Birliği ve TOBB gibi kuruluşların da kendilerini desteklediğini söylüyor…