Ekonomi Tata Manza Türkiye Yollarında!

Tata Manza Türkiye Yollarında!

Paylaş
Tata Manza Türkiye Yollarında!

Tata Manza Türkiye Yollarında!

İsotlar Grup A.Ş. distribütörlüğünde Türkiye’de satışa çıkan Tata Manza segmentinde güçlü motoru, şık dış ve iç görünümü, mükemmel sürüş konforu, geniş bagaj hacmi ile dikkatleri çeken bir otomobil.



26.500,00 TL. fiyatla satışa çıkan Tata Manza, uygun fiyat avantajı ile daha da öne çıkmakta. Tata Manza “Keyfi İçinde Test Sürüşü” sloganı ile Manza’yı yakından tanıtmak, üstün özelliklerini test ettirmek için kullanıcıları test sürüşüne davet ediyor. Kullanıcılar tüm Tata Bayileri’nde Tata Manzalar’ı deneyebilecekler.

Haberin Devamı

Dünya otomotiv sektöründe ilk sıraları alan Tata Motors’un dünya pazarına sunduğu yeni modeller, Türkiye Pazarı’nda çok yakında yer alacak. Tata Manza bu yeni serinin ilk modeli olarak Türkiye’nin tercih edilen otomobili olmaya aday.

Tata Manza’yı test sürüşünde deneyenler motorunun gücünü, seri ve atak olmasını, sürüş konforunu, fonksiyonel ve şık iç donanımına dikkat çekiyorlar. Ayrıca geniş bagaj hacminin her kullanımda bir avantaj olduğunu ifade ediyorlar.

Tata Manza “sınıfının mükemmeli “sloganı ile segmentindeki farklılığını ortaya koyarken, test sürüşü sonrasında kullanıcıların düşünceleri ve beğenileri ile paralellik oluşturuyor. Tata Manza’nın üstün özelliklerinin yanı sıra 26.500,00 TL. fiyata sahip, 0 km. bir otomobil olması cazibesini daha da arttırıyor.

Haberin Devamı