Spor Ünal Aysal'dan transfer müjdesi

Ünal Aysal'dan transfer müjdesi

Paylaş
Ünal Aysal'dan transfer müjdesi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu

Bugün, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde muhabirler ve gazetecilerle bir araya gelen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, görüşme sonrasında kısa bir basın toplantısı düzenledi. Herkesin merak ettiği transfer konusuna değinen Aysal, takımı gençleştirmek istediklerinin sinyalini verdi.

Başkan ayrıca, Telles ve Hajrovic transferlerindeki son durumu da açıkladı. İşte Aysal'ın değerlendirmesinden öne çıkanlar;

"Galatasaray'ın savunma hattında ve kanatlarda sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Bruma'yı aldık genç bir yetenek. Bruma çok genç biraz daha yapılanması gerekiyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde deneyim kazanması gerekiyor.

Mancini'den bir liste istedik, şartlarımıza göre oyuncu alalım dedik. Hoca bize her pozisyon için 3-4 kişi önerdi, ne yaparsanız yapın dedi. Hoca Telles'i beğenmiş, önceliği ona verin dedi. Büyük bir ihtimalle bugün KAP'a açıklamasını yaparız. Hajrovic'i tahmin ediyorum bu akşama kadar gerçekleşmiş olacak. Çok iyi bir kanat oyuncusu. Duran toplarda iyi olduğu söyleniyor.

BİRER BİRER AÇIKLAYACAĞIZ

Dışarıda pahalı oyuncularla ilgili değiliz. Neden değiliz, yabancı sınırımız var. Türk oyuncular üzerinde çalışmalar yapıldı. Bu hafta sonuna kadar her gün birer birer sayfalarınıza koyacağınız isimler olacak. "

Bizim takımın iskeleti oluşturuldu bundan sonra daha da kuvvetlenmesi için transferler yapılacak. Ben başkan olduğum sürece bunun olması çok zor. Biz 3 kulvarda yarışıyoruz. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiyoruz. Chelsea'yi devirirsek 1-2 maç daha oynayacağız. Türkiye Ligi için daha dayanıklı bir kadroya ihtiyacımız var bu çok açık."

Haberin Devamı