Üretim bizim tek kurtuluşumuzdur

Kastamonu’da pastırma ve sucuk imalatı yapıp ve satan bir dükkana uğruyoruz.

06 Ağustos 2018, Pazartesi 02:25
A A

İşletmecisi Tolgahan Karaosmanoğlu (28)“Bu işin dördüncü kuşak te “Bizim, Kayseri pastırmasından farkımız, biz açık havada güneşte kurutup fermente yapıyoruz. Çemenimizde, bu bölgeye has, Taşköprü sarımsağı kullanıyoruz. Kayseri’de bu iş artık fabrikasyon yapılıyor, ‘raf ömrü uzun olsun’ diye koruyucu maddeler katıyorlar. Yeni hükümetten isteğimiz, insanları köylerinde tutsun, onlara teşvik versin ve her alanda üretim yapılsın. Üretim bizim kurtuluşumuzdur” dedi.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

;
Sıradaki haber yükleniyor...

Kişisel verilere ilişkin aydınlatma politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Kişisel verilere ilişkin aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz.