Vedat Milor'dan patso itirafı
Gastronomi yazarı Vedat Milor, 'patso' için "utandıran bir itiraf"ta bulunacağını söylerken, "En iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" dedi.
12 Mart 2021 , Cuma 16:46
Türkiye'de fast food yiyecekler arasında sıkça tercih edilen sandviç ekmeği ve patates kızartmasından oluşan 'patso'ya ilişkin Twitter'da yürüyen tartışmalara, gastronomi yazarı Vedat Milor da katıldı. Twitter'dan paylaşım yapan Milor, "Utandıran itiraf: Bir restoran eleştirmeni olarak patsonun en iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" yazdı.
Haberin Devamı
Milor, sonraki paylaşımında ise, "Cevval girişimciler için iş fikri: Ekşi mayalı tost ekmeği içinde üçlü kızartma yöntemiyle hazırlanmış patates kızartması" dedi.
PATSO NEDİR?
Ekmek arası veya porsiyon olarak turşu ve isteğe göre ketçap ve mayonez ile sunulan papates kızartmasına patso denilmektedir.
BUNLARI DA OKUYUN
- Sosyal medyayı salladı: Bu 6 tarif yiyeni iğne ipliğe çeviriyor!
- Yumurtadan 10 kat daha faydalı: B12 deposu, uyurken kas yaptırıyor!
- Türkiye'de yüzüne bakılmıyor! Japonların uzun yaşam meyvesi, kırmızı etten bin kat daha faydalı
- Ölümün doktorundan dehşete düşüren açıklama: Ölürken yetişkinler bu görüntüyü görüyor ama çocuklarda durum tamamen farklı!
- Türkiye'de yol kenarında bile yetişiyor: Çayını bardak bardak içince cilde içten kolajen yükleyip 10 yaş birden gençleştiriyor! Kötü kolesterolün de düşmanı