Futbol Vedat Muriç kırmızı kart dedikodularına son noktayı koydu
Paylaş
Vedat Muriç kırmızı kart dedikodularına son noktayı koydu

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK deplasmanında bir gol, bir asist ve bir kırmızı kartla maça damgasını vuran Vedat Muriç, kırmızı kartı kasten gördüğüne dair söylentilere kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamayla son noktayı koydu.

Vedat Muriç, Gaziantep FK maçında bilerek ikinci sarı kartı gördüğü iddialarını yalanladı. Fenerbahçeli oyuncu kulübün web sitesinden şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"Benim ve takım arkadaşlarım için galip gelmemiz çok önemliydi. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Maç sonrası gördüğüm kartla ilgili çıkarılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok aslında.

Nabzın 180’e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor. Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş. Planlama yapsam gol atınca formamı falan çıkarırdım. Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşan insanlar olduğunu ben de tüm camiamız da iyi biliyor.

Biz 29’uncu şampiyonluğa konsantreyiz ve bunu da taraftarımızla başaracağız"

Haberin Devamı