Google News

Ya Çok Seversen’nin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ya Çok Seversen’in 11’inci bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı. Ateş ve Leyla çocuklar için yeni bir düzen kararı alırken, Füsun’un Leyla’ya “Annenin kim olduğunu biliyorum!” dediği anlar tanıtıma damga vuruyor.
16 Eylül 2023 , Cumartesi 15:51

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımında; Leyla ile Ateş çocukların huzuru için evli bir çift gibi davranma kararı alırken, Firuze Leyla’ya kendi markasının yüzü olmasını teklif eder. Füsun’un Leyla’ya annenin kim olduğunu biliyorum dediği anlar tanıtımda dikkat çekerken Leyla’nın bu bölümde Firuze’nin annesi olduğunu öğrenip öğrenemeyeceği şimdiden büyük merakla bekleniyor.


Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.



‘Ya Çok Seversen’ heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

DEVAMINI GÖSTER