Vitrin Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı

Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı

Paylaş
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı

İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.

Milliyet Executive, kapak sayfasında; Türk Girişimci için Avrupa Birliği dopingini konu alıyor. Türkiye'deki girişimcilere sağlanan destekler ile Devlet ve Avrupa Birliği'nin finansal yardımlarından bahsediliyor. AB'nin KOBİ'lerin rekabet gücünü koruma, çevreci üretim biçimlerine olan desteği, teknolojik çözümleri geliştirme ve bölgesel iş birlikleri üzerine odaklandığı belirtiliyor.Milliyet Executive, kapak sayfasında; Türk Girişimci için Avrupa Birliği dopingini konu alıyor. Türkiye'deki girişimcilere sağlanan destekler ile Devlet ve Avrupa Birliği'nin finansal yardımlarından bahsediliyor. AB'nin KOBİ'lerin rekabet gücünü koruma, çevreci üretim biçimlerine olan desteği, teknolojik çözümleri geliştirme ve bölgesel iş birlikleri üzerine odaklandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Koleksiyon Dünyası bölümünde Türkiye’nin en büyük koleksiyonerlerinden Mehmet Tezçakın’la Osmanlı kâğıt paraları koleksiyonu ve hayalindeki para müzesi anlatılıyor.

Group Sagun'un kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun çiftçi adeta bir balık imparatorluğuna dönüşen grubun macerasını paylaşıyor. Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun’un Japonya'da Amerika'ya orkinostan çipuraya kadar şirketin başarı hikayesi anlatılıyor.
Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin’in görüşlerine yer verilen sayfalarda, bu yıl ödemeler dünyasına ivme verecek 5 etki; artan KOBİ e-ihracatı, yaygın dijital ödeme, azalan işletme yatırım yükü, yapay zeka ve turizm olarak sıralanıyor.Türkiye'de de hızla büyüyen paylaşım ekonomisinin anlatıldığı yeni sayıda, Kiralabunu adlı girişimden de bahsediliyor. Kurucu Ortağı Elif Kapıcı Erdem tüketici elektroniği ürünlerini paylaşımlı olarak sunulduğu pazarda büyüme potansiyeli olduğunu belirtilirken, tüketici elektroniği kiralama oranlarının henüz pazarın yüzde 1'ini bile oluşturmadığını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Milliyet Executive, her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de erişilebileceği gibi Getir, Trendyol ve dijital platformlardan da ulaşmak mümkün.