Ekonomi Volkswagen Advanced SUV geliyor

Volkswagen Advanced SUV geliyor

Paylaş
Volkswagen Advanced SUV geliyor

VW mühendislerinden Dr. Frank Welsch, yaptığı açıklamada; “Harika bir tasarıma ve gelişmiş teknolojilere sahip olan Volkswagen Advanced SUV, başlangıçta sadece Çin pazarı için geliştirilmiş bir modeldi. Ancak bu güçlü SUV’u Avrupa’ya getirmek istiyoruz dedi

Alman otomotiv devi Volkswagen, Çin için geliştirdiği yeni coupe-SUV modeli Advanced’in Avrupaya geleceği müjdesini verdi. Bu ayın başlarında yenilenen Touareg modeli ile birlikte piyasaya çıkan Volkswagen Advanced SUV, markanın T-Roc ve Tiguan modelleri arasında yer alıyor. Ortalama bir tasarım ve boyuta sahip olan bu kompakt SUV, gelişmiş bir dizi teknolojiye sahip.

Çin pazarı, Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden olan Volkswagen için bulunmaz bir fırsat. Marka geçtiğimiz yıl sadece Çin’nde toplamda üç milyondan fazla araç sattı. VW, tüm dünyada SUV ve crossover segmentlerine artan talebi değerlendirmeye kararlı. Alman üretici mevcut bu segmentlerdeki mevcut ürün yelpazesini arttırmayı planlıyor. 2020 yılına kadar markanın SUV serisi toplamda 19 modele yükselecek. Bu sayede SUV satışları küresel satışların %40’ını oluşturacak.

NOKİA 7 PLUS SATIŞLARINI GOOGLE ARTTIRACAK

Haberin Devamı