Kültür - Sanat Woody Allen’dan şaşırtan açıklama
Paylaş
Woody Allen’dan şaşırtan açıklama

Sinema otoriteleri tarafından Woody Allen’ın en muhteşem filmi olarak gösterilen ‘Annie Hall’u meğerse yönetmeni o kadar da beğenmiyormuş…

Sinefillerin Woddy Allen’ın en beğenilen filmi olarak kabul ettiği ‘Annie Hall’, yönetmen tarafından o kadar da beğenmiyormuş. Hatta Allen açıklamasında yine herkesin çok beğendiği ‘Manhattan’ ve ‘Hannah and Her Sisters’ filmlerini de herkesin dile getirildiği kadar beğenmediğini söyleyerek hayranlarını çok şaşırttı.

VICKY CRISTINA BARCELONA ÇOK DAHA İYİ


Neredeyse her yıla film sığdıran yönetmen, yapımcı Robert Wide’nin Facebook’ta canlı olarak yayınlanan programına konuk oldu. Woody Allen, 1977 yapımı Annie Hall’u ne kendisinin ne de o dönemde birlikte olduğu filmin başrol oyuncusu Diane Keaton’ın beğenmediğini dile getirdi.


(Diane Keaton ve Woody Allen ‘Annie Hall’ filminden)

Woody Allen açıklamasında; ‘Bazı nedenlerden ötürü Annie Hall sinemaseverlerin çok hoşuna gidiyor. Ben bundan daha iyi filmler yaptım. Mesela ‘Match Point’, ‘Purple Rose of Cairo’ ve ‘Midnight in Paris’ çok daha iyi filmler. Hatta ‘Vicky Cristina Barcelona’ çok iyi film. Kısaca demek istediğim iyi filmler yaptım, ancak bazı nedenlerden dolayı insanlarda açıklayamadığım bir tutum var ‘Annie Hall’ ve ‘Manhattan’ filmleri üzerinde…’

YENİ FİLM YOLDA


4 Oscar’lı yönetmen en son 2016 yılında Cafe Society filmiyle vizyondaki yerini almıştı. Woody Allen tabii ki 2017 yılını da boş geçmedi. Yönetmen bu yıl başrollerini Kate Winslet, Juno Temple ve Geneva Carr’ın paylaştığı ‘Wonder Wheel’ adlı filminin üzerinde çalışıyor.


(Woody Allen'ın son filmi ‘Wonder Wheel’den Kate Winslet ve Juno Temple)

Haberin Devamı