Yaşam 91 telefon kodu nerenin? +91 alan kodu hangi ülkenin?

91 telefon kodu nerenin? +91 alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
91 telefon kodu nerenin? +91 alan kodu hangi ülkenin?

91 numaralı alan kodu üzerinden Hindistan ülkesine ulaşım sağlanabilir. Dünya çapında her ülkenin bir alan kodu olması ile beraber Hindistan üzerinden de bu alan kodu öne çıkar. 91 telefon kodu nerenin? +91 alan kodu hangi ülkenin? İşte, tüm detaylar.

 Uluslararası düzeyde devamlı olarak ülkeler birbirleri ile sabit hatları üzerinden erişim sağlar. Bu erişim kapsamında yoğun şekilde kullanılan telefonlardan biri olarak 91 numarası öne çıkmaktadır. Bu telefon kodunun dünyanın en yüksek nüfusa sahip ülkelerinden birine ait olduğunu söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

 

 91 TELEFON KODU NERENİN?

 91 telefon kodu Hindistan ülkesine aittir. Çin'den sonra dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan, aynı zamanda her açıdan en önemli ülkelerden biridir. Özellikle turizm noktasında devamlı olarak iletişim dahilinde kalınan bir ülke olduğunu söylemek mümkündür.

 Gezilip görülmesi gereken birçok farklı yeri bulunan Hindistan, birçok değişik renge sahip ilginç ülkelerden biridir. Elbette ticari açıdan da Türkiye ile arasında önemli ilişkiler olduğunu söylemek mümkündür.

 +91 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

 Herhangi bir sebep ile birlikte amaç doğrultusunda Hindistan'a ulaşmak için +91 alan kodu kullanılabilir. Sabit bir telefon kodu olarak da ifade edilebilecek olan bu numara, bütün değişik sabit telefonları erişim şansı tanımaktadır. Özellikle turizm açısından Türkiye'den çok fazla aramanın yapıldığını söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

  Böyle durumlarda telefonun başına 91 yazdıktan sonra gerekli olan şehir kodu ve sabit telefon hattı yazılarak bağlantı kurulabilir. Sadece turizm değil aynı zamanda misafir ve ticari amaç altında da Hindistan'a çok fazla erişim gerçekleştiğini eklemek gerekir.

 

 91 ALAN KODU İLE GELEN NUMARA HANGİ ÜLKENİNDİR?

 Özellikle birçok farklı din ve renk ile beraber ırka sahip olan Hindistan, en çok ziyaret edilen ülkeler içerisinde yer almaktadır. Birçok festival ve organizasyonun yanı sıra mimari yapısı üzerinden ziyaret edilen bir ülke olduğunu söylemek mümkündür.

 Afrika ile Ortadoğu bölgelerinde yer alan bir ülke olarak ifade edilecek Hindistan için, bu ülkeden gelen bir telefon olduğunda en başta 91 alan kodu görünür. Böylece bunun Hindistan üzerinden geldiği anlaşılabilir.