Aşk - İlişkiler Evliyken eski sevgilisi ile buluşan kadının itirafı şaşırttı

Evliyken eski sevgilisi ile buluşan kadının itirafı şaşırttı

Paylaş
Evliyken eski sevgilisi ile buluşan kadının itirafı şaşırttı

Birbirini seven partnerler evlendikleri zaman sadakat yemini ederler. Ancak evli bir kadının ismini paylaşmadan anlattıkları sosyal medyanın gündemine oturdu. Evlendikten kısa bir süre sonra eski sevgilisiyle buluşan kadın anlattıkları ile herkesi şoke etti. 'Hazır olmadığı duygular' yaşadığını söyleyen kadın bu buluşmanın kendisini ne kadar heyecanlandırdığını ve daha sonra yaşadığı pişmanlığı anlattı.

Posta.com.tr | Çiftler evlendikten sonra eski ilişkilerin ve aşkların tarihe gömülmesi, iki insanın birbirlerine verdiği sadakat yeminlerine bağlı olması beklenir. Ancak geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ismini vermeden açıklama yapan bir kadın adeta şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Evlendikten sonra eski sevgilisi ile buluştuğunu söyleyen kadın, bu durumdan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi. Anlattıkları büyük tepkiler almasına sebep oldu.

Eski sevgilisiyle bir kafede buluşma ayarlayan genç kadın eşine yalan söyleyerek evden çıktığını söyledi ve detayları paylaştı.

Eski sevgilimle karşılıklı olarak anlaşarak ayrılmıştık. İkimizin de beklentileri çok farklıydı. Ancak onunla buluşmak için can attım. Midemde adeta kelebekler uçuşuyordu. Bunun sebebi sadece onunla görüşmek için duyduğum heyecan değildi. Eşimden gizli böyle bir şey yapmak beni inanılmaz heyecanlandırdı. Herkes buna 'aldatmak' diyor ama bence bu öyle bir şey değildi.

Sosyal medyada bu itirafı yapan kadına tepkiler gecikmedi. Diğer sosyal medya kullancılarından bazıları böyle bir durumun asla kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Böyle eşini aldatan ne kadar varsa Allah onları ıslah etsin. O adam evine ekmek getirebilmek için 7/24 çalışıyor. Sen eski sevgilinle gününü gün etmeye çalışıyorsun. Eşinin iyi niyetinden güveninden faydalanıyorsun. Böyle şeyler yapacaksan boşan gitsin

Durumu bir başka bakış açısıyla yorumlayan bir diğer sosyal medya kullanıcı da "Bence bu durum aldatılmak olarak kabul edilmemeli. İnsanlar eski sevgilileriyle dostça ve arkadaşça buluşabilir. Hatta evlendikten sonra hep birlikte görüşülebilir. Bu durumun bu kadar büyütülmemesi gerek" dedi.

Harika bir adamla evlendiğini söyleyen kadın bu buluşmayı gerçekleştirdikten sonra büyük bir pişmanlık yaşadı.

İçimdeki heyecan bir süre sonra geçti. Çünkü eski sevgilime aşık olduğum zamanlar da vardı. Şu an ona aşık olmadığım görünce anladım. Aslında bu durumu, yani buluştuğumu eşime de anlatabilirdim. Ancak onu incitmekten korktum. Aslında bu buluşmayı yaşadığım için pişmanlık hissettim.

Eski sevgilisiyle oturup sohbet etmeye başladığında onun aslında ne kadar değiştiğini fark eden kadın, ona ne kadar iyi göründüğünü söylediğinde ister istemez bu durumdan etkilendiğini de paylaştı.

Mutlu bir evliliğim vardı. Ancak eski sevgilimin bana yaklaşımları ve iltifatları beni etkilemeye başladı. Eşime karşı büyük bir pişmanlık hissettim. Bu kadar değişmiş olması aldığım kararları tekrar sorgulamama sebep oldu

Haberin Devamı

Buluşma sonrasında yaşadığı kafa karışıklığını samimi bir dille anlatan genç kadın, eşini duygusal olarak aldattığını itiraf etti.

Randevu bittiğinde ve eve geri döndüğümde, aniden kocamı duygusal olarak aldattığımı ve kocamın bunu asla yapmayacağını fark ettim. 5 yıl önce veda ettiğim bir şey için biraz ağladığımda kendimi hasta, suçlu ve hatta mide bulandırıcı hissettim. Hayatında başka birinin olması, halen aynı evde yaşaması biraz kıskançlık duymamı, eve dönene kadar kendimden nefret etmemi sağladı.

Evliyken eski sevgilisi ile buluşan kadının bu anlattıklarından sonra çok fazla kullanıcı yaşanılan bu durumu değerlendirdi.

"Aldatmak kadın ya da erkek fark etmez bir kişilik sorunudur. Aldatan kişi ilişkisinde mutsuzdur." yorumu epey bir beğeni aldı. Peki, duygusal olarak birini aldatmak, gerçekten aldatmak sayılır mı? sorusu üzerine de sosyal medya kullanıcılarından dikkat çeken yanıtlar geldi.

Haberin Devamı

İnsanlar ara sıra kafa karışıklığı yaşayabilir. İlişkisinde ya da evliliğinde yolunda gitmeyen şeyleri başkalarından duyduğu ilgi ile çözmeye çalışabilir. Bu sebeple duygusal aldatmayı gerçek bir aldatmak olarak görmüyorum.

Duygusal aldatmayla ilgili yorumda bulunan bir kişi de "Aldatmak aldatmaktır. Bedensel ya da duygusal olarak ayrım yapmak gereksizdir. Nereden bakarsanız bakın asla kabul edilemeyen bir davranıştır. Aldatmayı çeşitlendirerek masum hale getirmeye çalışmayın" dedi.