Aşk - İlişkiler Erkeklerin evlilikten beklentileri nelerdir?

Erkeklerin evlilikten beklentileri nelerdir?

Paylaş
Erkeklerin evlilikten beklentileri nelerdir?

Kadınların ve erkeklerin evlilikten beklentileri birbirinden farklıdır. Her iki tarafında öncelikleri değişiklik gösterir. Evlendiğinizde partnerinizin farklı ve hiç bilmediğiniz yönlerini keşfedersiniz. Hatta bazen onu yeni tanıyormuş gibi olabilirsiniz. Ancak empati kurarak ve partnerinizin evliliğinizden beklentilerini göz önünde bulundurarak muhteşem bir ilişki yaşayabilirsiniz. Erkekler evlilik sürecine kadınlara göre daha zor alışıyor. Peki, erkekler evlilikten neler bekliyor? Bu sorunun yanıtını Posta.com.tr okurları için araştırdık.

Evlilikleri sorunsuz bir şekilde sürdürmek zordur. Ancak imkansız değildir. Çiftler birbirlerinin beklentilerinin ve isteklerinin farkında olunca evliliğinizi kusursuz yürütebilmek daha kolay olur.

Haberin Devamı

Özellikle erkekler evlilik sürecine alışmakta kadınlara göre daha çok zorlanıyor. Çünkü erkeklerin beklentileri kadınlara göre daha farklı olabiliyor. Erkeklerin evlilikten beklentilerini merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre.

BEĞENİLMEK İSTİYORLAR

Genellikle kadınların her zaman beğenilmek istediği düşünülür. Ancak kadınlar kadar olmasa da erkeklerde beğenilmeyi çok önemsiyor.

Kimisi yakışıklılığı ile kimisi karizması ile kimisi cömertliği ile kimisi de yarattığı iyi baba-iyi eş imajı ile beğenilmek ister. Eşleri tarafından beğenildiğinin farkında olan erkekler evliliklerine daha çok sahip çıkıyor ve saygı duyuyor. Ancak kadınların bu noktada erkeği şımartmamaya dikkat etmesi gerekir. Egosu aşırı şişmiş bir erkekle evlilik sürdürmek çok kolay olmayabilir.

Haberin Devamı


SONSUZ SADAKAT

Erkekler evliliklerinde eşlerine güvenilmeyi ve onların her zaman sadık olmasını bekliyor. Güveni kırıldığı zaman evliliğini sürdürmekte zorlanıyor.

Hatta bu durum aradaki anlaşmazlıkların büyümesine yol açıyor. Bir kez dahi ihanete uğramış bir erkek bir daha evliliğine sıcak bakamıyor. Bu sebeple erkekler evliliklerinde mutlaka sadakat bekliyor.

HUZUR ARARLAR

Kadın-erkek tartışmalarının çoğu erkeklerin maçlara, oyun konsollarına, internete veya kağıt oyunlarına harcadığı zamandan kaynaklanır.

Erkekler genellikle kendilerine ait zaman yaratmak ister. Kadınlar ise her anının eşiyle beraber geçirmek ister. Ancak sağlıklı bir ilişki yürütebilmek için birbirinizin özel alanlarına saygı duymanız gerekir. Bazen erkekler de kadınlar da kendi başına kalmak isteyebilir. Birbirinizin özel alanlarına saygı duyarak evliliğinizdeki yersiz sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.


İLGİ GÖRMEK İSTERLER

Erkekler de en az kadınlar kadar ilgi görmeyi seviyor. Erkekler, tanışma ve flört gibi dönemlerde erkeğe yüklenen ilgi gösterme yükümlülüğünü ilişkinin ilerleyen dönemlerinde kendileri açısından da bekliyor.

Arada sürprizlerle karşı karşıya kalmaz, küçük hediyeler almak yada çeşitli işlerine yardım etmeniz onunla en kadar ilgilendiğinizi göstermenin en kolay yoludur. Eşinize olan ilginiz evliliğinizi sorunsuz yürütmenize yardımcı olur. 

Haberin Devamı